Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől tartjátok rossznak a...

Mitől tartjátok rossznak a Tokio Hotelt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rajongó, de vannak jó számaik. Múltkor meghallgattattam ismerősömmel egy zenéjüket úgy, hogy nem mondtam el, hogy ki az előadó. Azt mondta, hogy tetszik neki, aztán elmondtam hogy ez Tokio Hotel, erre elkezdett sóhajtozni, hogy na jól van, jól megszívattam. Egyébként nem is értem miért tartják őket "emósnak" mikor nincs sokkal több búskomor, szomorú zenéjük mint a többi ismertebb előadónak. Lehet, nem kéne ilyesmivel foglalkoznom, de zavaró, mert meghallgatok egy két számot és már is azt mondják emós/gáz vagyok. Nem járok feketében, nem vagdosom magam, nem bőgök, hogy milyen nehéz és sz*r az élet, vannak barátaim, stb.

Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek miért olyan kegyetlenül rossz? De nem arra vagyok kíváncsi, hogy b*zik, hanem komoly véleményekre, amikből meg is értem, miért gondolod azt, amit gondolsz. Előre is köszönöm az értelmesebb válaszokat! :) 17/L

2012. febr. 25. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
47%

Nálam a Jonas Brothers, Justin Bieber, Lady Gaga, Tokio Hotel, Skrillex, Fluor, SP meg ezek mind mind egy kutya. Divatzene. Tömeggyártott zaj. Sokkal tehetségesebb zenekarok szorulnak háttérbe azért, mert ezt a harmadosztályú szennyet tolja a média.

A zene zene legyen.

http://www.youtube.com/watch?v=J_HGCDJshto

2012. febr. 25. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:
Ők még vannak? Nem tartom rossznak őket, mondjuk egy számukat sem ismerem.
2012. febr. 25. 20:11
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Bocsi, hogy rajongóként válaszolok, de egyetértek veled, én sem értem. Egyébként mások is csináltak ilyen "felmérést" mint te, hogy megmutatták embereknek a számaikat, és tetszett nekik, egészen addig, amíg meg nem tudták, milyen együttest hallottak.

Meg én is mutattam olyan ismerőseimnek Tokio Hotelt, akik nem hallottak még róluk soha, és azt mondták mind, hogy jó zene.

Szerintem azért utálhatják őket, mert eléggé kitűnnek a tömegből, nézd meg Billt, nem éppen átlagos, főleg régebben, mert akkor még festette magát, meg feltűnőbb haja volt. És ezt sok ember egyszerűen nem bírja, rögtön rákezdik, hogy b.zi (ami egyébkén miért is baj, ha valaki az?), vagy hogy lány.

A másik, hogy azt hiszik, hogy csak az ölükbe hullott a siker. Ez nem igaz, és ezt már sokszor leírtam:D, nagyon is sokat tettek érte, és nem voltak kapcsolataik, akik pénzelték volna őket.

Azért is lehet, mert emonak tartják őket, ami baromság, mivel a Tokio Hotelből senki nem emo, régebben sem voltak azok. Egy számuk sem szól arról, hogy öld meg magad, de rossz az élet. A Spring Nichtet talán sokan félreértik, pedig pont hogy arról szól, hogy ne adjuk fel...

Vagy egyszerűen nem szimpatikusak nekik. Mondjuk ez nekem érthetetlen, mert én imádom őket:), de hát izlések és pofonok. Engem egyedül az irritál, amikor valaki primitív módon ócsárolni kezdi őket, főleg, hogy semmit nem tud róluk.

Minden nagyon népszerű dolognak sok az utálója. Van aki csak beáll a sorba. Hogy egy saját példát mondjak, körülöttem mindenki utálta a Twilightot, így én is utáltam, egészen addig, amíg el nem olvastam, és meg nem néztem a filmeket. Azóta nagyon szeretem:D Talán másokkal is ez a helyzet.

Bocsi a kisregényért:)

2012. febr. 25. 20:21
 4/17 anonim ***** válasza:
40%
azért mert most menő az alapvetően pop(populáris tehát mindenkinek tetsző) zenét leszolni és mindenki hudenagyon egyéniség h uinderground meg kevésbé mainstream zenét hallgat.de ez szerintem marhaság a pop attol pop h kb mindenkinek jo nem uristen de kedvenc de háttérben elszól
2012. febr. 25. 20:36
 5/17 A kérdező kommentje:
Nekem azok az előadók sosem voltak szimpatikusak akik azért néznek ki furán, mert egymagában a képességeik nem elegendőek ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek rájuk.. Tehát Lady Gaga sem, őt is meghallgattam már, de nincs az az érzésem, hogy ezt muszáj mégegyszer. Szerintem a Tokio Hotel abszolút nem olyan, mint SP, Fluor, Jonas Brothers, Justin Bieber vagy Lady Gaga. De nincs más választásom, elfogadom a véleményed és részben egyetértek.
2012. febr. 25. 20:37
 6/17 anonim ***** válasza:

hát nem tudom én mind1iket utálom de persze minden embernek más ízlése van. Nekem a zene az ez http://www.youtube.com/watch?v=u4HHjD1Yz9c

:) :)

2012. febr. 25. 20:45
 7/17 10inchhero ***** válasza:
csakis a kinézetük miatt.... a zenéjük nem lenne olyan kegyetlenül ergya :D lévén az emo zeneileg a punkrock és a metalcore között van valahol és nekem ez a 2 kedvenc műfajom :D
2012. febr. 25. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Kedves negyedik, én ezt tisztelettel vitatom.

Ha az emberek divatból elfordulnak a mainstreamtől, akkor az már nem lesz mainstream. Mert ugye, ha az emberek nem szeretnek valamit, nem az a valami lesz a középpontban. Tehát nem lesz többé mainstream. Ez egy ilyen ördögi kör.

És az underground zenék sok szempontból jobbak, mint a média szennyei. Légyszíves hasonlítsd össze pl. Fluort mondjuk a Partyzännal. Nem egy műfaj, igaz, de azért a tehetségbeli különbségek nyilvánvalóak.

2012. febr. 25. 20:54
 9/17 A kérdező kommentje:

10inchhero, lehet, hogy csak vicceltél, nem tudom, de ha mégsem..

Tehát a zene jó, de nem hallgatod mert akik csinálják b*zisan/furcsán néznek ki? Ha a zene jó, miért érdekel a kinézetük? :D

2012. febr. 25. 20:59
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
A Tokio Hotel nem zene, az egy betűvel kevesebb szóval FOS. Így tudnám jellemezni. Én javasolnám, Tokio Hotel helyett magyar emo-zenekar létrehozását. Tokai Panzió. Az milyen király lenne: ,,Jössz Tokai Panzió koncertre?" ,,Igeeen."
2012. febr. 25. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!