Mitől tartjátok rossznak a Tokio Hotelt?
Nem vagyok rajongó, de vannak jó számaik. Múltkor meghallgattattam ismerősömmel egy zenéjüket úgy, hogy nem mondtam el, hogy ki az előadó. Azt mondta, hogy tetszik neki, aztán elmondtam hogy ez Tokio Hotel, erre elkezdett sóhajtozni, hogy na jól van, jól megszívattam. Egyébként nem is értem miért tartják őket "emósnak" mikor nincs sokkal több búskomor, szomorú zenéjük mint a többi ismertebb előadónak. Lehet, nem kéne ilyesmivel foglalkoznom, de zavaró, mert meghallgatok egy két számot és már is azt mondják emós/gáz vagyok. Nem járok feketében, nem vagdosom magam, nem bőgök, hogy milyen nehéz és sz*r az élet, vannak barátaim, stb.
Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek miért olyan kegyetlenül rossz? De nem arra vagyok kíváncsi, hogy b*zik, hanem komoly véleményekre, amikből meg is értem, miért gondolod azt, amit gondolsz. Előre is köszönöm az értelmesebb válaszokat! :) 17/L
Amíg a föld kerek mindig lesznek Rockerek,de mivel ovális jó nekünk a japán is XD
Egyébként nekem a THból a Rette mich a Shrei és a Durch den monsun tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!