Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől tartjátok rossznak a...

Mitől tartjátok rossznak a Tokio Hotelt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rajongó, de vannak jó számaik. Múltkor meghallgattattam ismerősömmel egy zenéjüket úgy, hogy nem mondtam el, hogy ki az előadó. Azt mondta, hogy tetszik neki, aztán elmondtam hogy ez Tokio Hotel, erre elkezdett sóhajtozni, hogy na jól van, jól megszívattam. Egyébként nem is értem miért tartják őket "emósnak" mikor nincs sokkal több búskomor, szomorú zenéjük mint a többi ismertebb előadónak. Lehet, nem kéne ilyesmivel foglalkoznom, de zavaró, mert meghallgatok egy két számot és már is azt mondják emós/gáz vagyok. Nem járok feketében, nem vagdosom magam, nem bőgök, hogy milyen nehéz és sz*r az élet, vannak barátaim, stb.

Szóval csak annyit szeretnék kérdezni, hogy szerintetek miért olyan kegyetlenül rossz? De nem arra vagyok kíváncsi, hogy b*zik, hanem komoly véleményekre, amikből meg is értem, miért gondolod azt, amit gondolsz. Előre is köszönöm az értelmesebb válaszokat! :) 17/L

2012. febr. 25. 19:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző Kiss Ádám.
2012. febr. 25. 21:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Az Tokaj, csak mondom
2012. febr. 25. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
megszólalt az ész...tokai...:DDD
2012. febr. 25. 21:26
 14/17 A kérdező kommentje:
:D:)
2012. febr. 25. 21:50
 15/17 anonim ***** válasza:
34%
hokizó fotel
2012. júl. 4. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Amíg a föld kerek mindig lesznek Rockerek,de mivel ovális jó nekünk a japán is XD

Egyébként nekem a THból a Rette mich a Shrei és a Durch den monsun tetszik :D

2012. júl. 17. 17:55
 17/17 anonim válasza:
Így a napokban valahogy oldalt megjelent nekem is egy TH videó, és elkezdtem pontosan ugyanezen gondolkozni... Hogy bizony, nekem sok számuk tetszett. Persze ettől nem lettem sikítozó tinipi@a, hogy úristen, én akarok Bill Kaulitz felesége lenni, de nekem az is tetszett, hogy a kinézetük annyira más. Talán az nem lehet szimpatikus az embereknek, hogy ezt annyira csináltnak gondolják? De amennyire "beleástam" magam a banda történetébe (mert 5-6 évvel ezelőtt a csapból is ez folyt), a fiúk mindig ilyen extravagánsak voltak. Szóval én még mindig nem értem, hogy mi a baj velük? Amúgy a másik dolog, amit nem értek, az az, hogy anno rengeteg követőjük volt, mittudomén milyen rekordokat döntögettek lemezeladással, és mégis egyik napról a másikra tűntek el. Az miért történt? Hiszen itthon sikeresek voltak...miért akarták meghódítani Amerikát? Valahogy...most már én sem vagyok rájuk kíváncsi így, hogy ennyit szüneteltek, meg múltkor volt egy új számuk, az automatic(ami persze most már nem új, csak én ezt tudom legújabbnak beazonosítani), szerintem az sem lett valami kasszasiker. Mi történt velük vajon?
2012. aug. 20. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!