Mit vegyek a barátomnak karácsonyra?
Tudom,már sok ilyen kérdés volt...
Csak abban a helyzetben vagyok,hogy ő az első ilyen barátom,akinek ajándékozok (10hónapja vagyunk együtt) és én akivel így haver vagy barátnővel így ajándékozunk,akkor megszoktuk beszélni,hogy mennyi értékben veszünk egymásnak. Meg még az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne a barátomat megkérdezni,hogy egyáltalán ő mennyi értékben vesz nekem ajándékot?! (tudom,hogy gáz,de én ahoz fogok akkor viszonyulni) Amúgy a deszkázás a hobbyja.
16/L
Menj be egy deszkás boltba, ott 2000-4000 Ft között tuti találsz jó cuccokat... Valahogy puhatolózz. Sztem nyugodtan megkérdezheted, hogy ő hogy gondolta ezt a karácsonyozást, merthogy nem szeretnél kellemetlen helyzetbe kerülni, stb, 10 hónap után ez nem lehet kínos!
Vagy nézz szét a vaterán, mindig találok érdekes dolgokat... néz neki: övet, pólót, pénztárcát, fingerborard-ot, vagy kérdezdd meg alegjobb barátját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!