Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miben és milyen szituációban...

Miben és milyen szituációban hangzik el: "Egy gyrost légyszíves mehet bele minden"? :D Mostanában nagyon népszerű.

Figyelt kérdés
:)

2014. jan. 30. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Parancsolj.

2014. jan. 30. 20:00
 12/24 anonim válasza:
100%

8-as válaszoló, te még a kérdezőnél is sötétebb vagy..

Ez egy poén, kitalált hülyeség... köze nincsen Coelho-hoz te idióta :D:D Jézus.. nem kell mindent bekajálni, amit a fészbúkon olvasol te szerencsétlen barom. Szánalmas milyen együgyű emberek vannak..

2014. jan. 30. 20:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Kérdezőnél is sötétebb vagy... Honnan faszból kéne tudni hogy mi ez azért kérdeztem meg mert mindenhonnan ezt hallani és se a Regényt, se az Íróban nem voltam biztos, se azt hogy honnan származik ez... de jöttök felhúzzátok magatokat -.-" De miért azt mondjátok már el? Érezni a feszültséget... És úgy értettem a szituációt hogy pl: Egy bankrablás után valaki oda megy egy árushoz és ezt mondja vagy rálőnek és oda megy és ezt mondja...
2014. jan. 30. 21:46
 14/24 A kérdező kommentje:
De persze verjétek itt magatokat egy kérdés alatt ;)
2014. jan. 30. 21:48
 15/24 anonim ***** válasza:

"Egy bankrablás után valaki oda megy egy árushoz és ezt mondja vagy rálőnek és oda megy és ezt mondja..."

Ennek a mondatnak amúgy van értelme? Elmehetnél libikókának egy játszótérre.

2014. jan. 30. 21:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy valahogy nagyon lazán oda megy és benyögi ezt a dumát... Gondolom milyen filmeket nézel, meg a stílus, kemény gyerek vagy itt Gyakorikérdések.hu-n pöffeszkedni, persze kinek mi a hobbija. Ide jössz mérgesen, mert megjött vagy nem tudom és azt keresed hogy hol tudnál valakit leszólni... Egészségedre... Itt a munka vagy a suli után lehet keménynek lenni :)
2014. jan. 30. 22:25
 17/24 A kérdező kommentje:
Attól hogy ma bal lábbal keltél fel ne itt baszogass másokat...
2014. jan. 30. 22:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocs, allergiás vagyok a fszságokra, erről nem tehetek, ezzel is együtt kell élni mint az agynélküliséggel.
2014. jan. 30. 22:29
 19/24 A kérdező kommentje:
De min húztad föl magad meséld már el? vagy miért kell egyből ilyen stílusban írni, ha közöd nincs az egészhez? Ezt az egyet meséld már el nekem... ? Tehát végigolvastad és akkor yeee itt bele lehet kötni a gyerekbe vagy mi volt? És akkor gyorsan beszóltál... Ügyes vagy! :) Keress mást talán találsz még ilyen "fas.zságot" ami alatt verheted :) És nem ismerjük egymást nem hiszem hogy tudnál rólam bármit is, nem értem miért lennék agyatlan... Aludj inkább.
2014. jan. 30. 22:43
 20/24 anonim ***** válasza:
Mi is érezzük a feszültséget.
2014. jan. 30. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!