Miben és milyen szituációban hangzik el: "Egy gyrost légyszíves mehet bele minden"? :D Mostanában nagyon népszerű.
Figyelt kérdés
:)2014. jan. 30. 18:58
2/24 anonim válasza:
Olyan szituációban, amikor kérsz egy gyrost, te nagyon egyszerű papucsállat.
5/24 A kérdező kommentje:
Ez egy könyv vagy filmidézet. Szerintem akkor szokták használni mikor befejezed a vitatkozást vagy inkább nem mondasz rá semmit... :D Tehát csak így lazán: Egy Gyrost légyszíves... Csak nem tudom ez melyik könyven vagy filmben van :D
2014. jan. 30. 19:13
7/24 A kérdező kommentje:
De ha nem ismeritek... Akkor mind1 :D
2014. jan. 30. 19:16
8/24 Deliverance válasza:
Paulo Coelho idézete, gyíkok :) nézz utána, vannak érdekes könyvei.
9/24 A kérdező kommentje:
Melyik könyvében? :)
2014. jan. 30. 19:38
10/24 anonim válasza:
"Paulo Coelho idézete, gyíkok :) nézz utána, vannak érdekes könyvei."
KOMOLYAN miért csináljátok ezt velem?!?!?! Van egy ilyen hepp most a neten, hogy mindenféle idétlenebbnél idétlenebb okosságokat találnak ki és viccből úgy állítják be, mintha Paulo Coelho idézet lenne... de én eddig a pillanatig nem hittem, hogy van olyan EMBER aki ezt képes komolyan venni és nem jön rá azonnal, hogy ez vicc. ÉÉÉÉÉDES SZŰZ ANYÁM!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!