Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen oldal az a Zorpia?

Milyen oldal az a Zorpia?

Figyelt kérdés
Gmailen kaptam folyton leveleket, hogy xy irt nekem ,meg stb, majd mikor már megnéztem, regisztráltam,hogy el tudjam olvasni őket (egyéb ismerőseim nevével kaptam üzeneteket) de nem vagyok tisztában az oldal használatával.

2014. jan. 29. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
A Zorpia egy társkereső oldal, becsapás, hogy xy írt neked...kb olyan szinten van, mint, hogy te vagy az oldal 99999. látogatója és nyertél 1 milliót. Mindegy, hogy egy éve mindennap, minden gépen én vagyok a 99999. látogató, nekik nem baj. Így csapják be a hiszékenyeket, jelen esetben azzal, hogy regisztrálj és fizess elő az oldalon! :(
2014. jan. 29. 23:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt olvastam,hogy kb olyan lehet mint a közösségi oldal a facebook, de amikor megláttam,milyen fényképet raknak fel egyesek, erősen gondolkodom hogy valójában mégsem olyan...
2014. jan. 30. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!