Azokhoz a kérdésekhez ahol magyar panaszkodik, hogy bántják a cigányok, megverik, terrorizálják, oda miért nem írnak a jogvédő nagyszájúak?
Megfigyeltem, hogy ha valaki ilyet ír, akkor csak oltásokat kap, hogy áhh, kerüld ki őket, gyúrjál, meg így meg úgy.
Csak a cigányokat kell megvédeni? Én még engem szólnak le, hogy rasszista vagyok?
ez a kérdés húzta fel az agyam: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
a kommentek inkább..
ide írjatok akik mindig véditek a cigányokat, mert ha ilyen kérdést írok ki akkor mindig kussoltok!
Jah jólvan, csak az utolsó oldalt futottam át a szememmel, meg a leírást.
Na de miért nem linkelsz olyat amire nem érkezett válasz, csúnyán kértem?
amúgy félreérted, válasz érkezett, csak ott ált elmaradtak a jogvédők akik mindig rasszistáznak meg védik a cigányokat.
Sőt, ált még a kérdezőt szólják meg. Ami kérdést fent belinkeltem, ott is olvashattad, hogy volt aki leszólta, hogy miért szól be, vagy lökték a hülyeségeket. nem igazán kapott olyan figyelmet azoktól az emberektől akik mindig pattognak más cigányos "rasszista" topicokban.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__52303..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__38129..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__288551-re..
ezeket is úgy guberáltam elő, sajna nehéz keresgélni vagy 50-60 oldalon keresztül az előzményekben.
lényegesen több van értelemszerűen. Volt ahol arról volt szó, hogy a srácot a szórakozóhelyek közelében verték meg. arra is csak olyan válaszokat kapott, hogy miért megy oda, meg ilyenek.
folytathatnám mgé a sort.
Köszönöm a linkeket. De nem értek még valamit. Hol van itt a probléma pontosan? A 3 kérdésre teljesen korrekt válaszokat adtak. Az elsőben még írta is hogy köszöni a válaszokat és csak két éve lakik ott azért nem volt felkészülve rá, nem volt elég elővigyázatos.
Vagy milyen választ hiányoltál? "jogvédő vagyok és a cigányok tényleg mind férgek"?
nem teljesen.
vannak válaszok akik a kérdezőnek próbálnak segíteni, vagy megértik persze, nem is velük van bajom, hanem ahogy a kérdést is kiírtam.
Keress kérdéseket ahol arról van szó, hogy valaki le meri írni, hogy van cigánybűnözés, hogy terrorizálnak a legtöbben közülük, a legtöbben kötekedőek, stb. És már jönnek is a leugatások, félrebeszélések, stb, hogy rasszista vagy, ne szóld le a cigányokat mert vna köztük normális is. Persze, hogy van, de az általánosítás épp azért van, mert a többségre igaz.
Amikor viszont olyan kérdés van ahol a magyart bántják a cigányok, és elég egyértelműen valaki arról panaszkodik, hogy nem lehet mellettük élni mert nem hagyják, akkor az ilyen emberek kussolnak. Ott nem védik a cigányokat. Ha a magyar emberke mellé állna a panaszkodó mellé. Volt olyan téma, ahol megírták, hogy kivágtak egy fát, a kertben, hogy a nagyinak legyen mivel tüzelni, azt szépen jöttek nappal a cigányok és elkezdték elhordani teherautóval, szóltak de meg lettek fenyegetve.
Egy ilyen témánál se láttam még, hogy valaki vissza mert volna bárkinek is szólni, hogy ne büdöscigányozzon, ne általánosítson vagy akármi. Ilyen helyekre nem írnak, mert eléggé azon kapják magukat, hogy vesztenek a vitában, így oda nem írnak. De akkor szerintem sehova se írjanak, mert ez egyoldalú és álszent.
tömören ennyi.
Nagyon nagy általánosságokban írsz, de asszem értem a lényeget. Mintha azt hinnéd, hogy két oldal létezik, cigánygyűlölők, és cigányvédők. Nem így van, attól hogy valaki vissza szól a dühből-gyűlöletből írt, vagy csak eltúlzott cigányok felett ítélkező kommentre, még nem következik hogy ő csakiskizárólag a cigányok pártján áll.
Inkább próbál objektív maradni(mindenki nevében persze nem mondom ezt, mert nem vagyunk egyformák)
Te sem várod el igazán, hogy például a 3 általad linkelt kérdésnél is oda legyen írva hogy nem mind ilyen, ne legyetek rasszisták, ne szidjátok...vagy ilyesmik. Nem illenek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!