Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék egy kis + pénzt...

Hogyan tudnék egy kis + pénzt keresni/szerezni?

Figyelt kérdés
A miskolci egyetemen tanulok, és koliban lakom..... havonta kapok a szülőktől 20 ezer fornitot, és ez sajnos nagyon kevés, a koli 8 ezer, ugyhogy 12 ezer marad nekem 1 honapra... mi a megoldás? (sajna ösztöndijat sem kaptam)
2009. dec. 2. 21:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
SOK időt töltök a gépnél, ha lenne valami internetes melo, az is jo lenne. köszi
2009. dec. 2. 21:26
 2/15 anonim ***** válasza:

akartam tanácsolni, h menj dolgozz valamit.

szórólapozás, fordítás, szakdolgozat írás, tolmácsolás,

ezekért mind fizetnek.

2009. dec. 2. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
ha nem vagy programozó akkor a neten sehogy, emeld fel a segged és menj rendes munkát keresni ne a gép előtt tespedj mindig.
2009. dec. 2. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:
dolgozz, máshogy nem lesz pénzed. Max a Diákhitelt veheted fel, de én azt nem javaslom, inkább a munka.
2009. dec. 2. 21:52
 5/15 A kérdező kommentje:
DE MILYEN MUNKA?? hol kell ezután érdeklődni???? még nem vagyok 18
2009. dec. 2. 22:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Vannak diákmunka közvetítéssel foglalkozó cégek. Beírod a google-ba, hogy diákmunka, és kapsz egy csomó találatot.
2009. dec. 9. 09:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Internetes munkát ne vállalj semmiképp, annak a 90%-a átb.szás!

De nálatok nincs fürgediák? Az pont erre van, pl. egyetemistáknak munkát közvetít (igaz nálunk NYME-n határ sz.rt sem ér):S

2009. dec. 9. 12:56
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha még nem vagy 18, hogy járhatsz egyetemre? :o Egyébként kiskorú is vállalhat munkát, csak éjszakait nem.
2009. dec. 9. 13:41
 9/15 anonim ***** válasza:
Hoppá hoppá bizony ám.....18 alatt hogy a túróba jársz te egyetemre????????????
2009. dec. 9. 13:46
 10/15 anonim ***** válasza:
:D
2009. dec. 9. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!