Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért várnak el ilyen sokminde...

Miért várnak el ilyen sokmindent és veszik negatívan ha nem csináljuk meg ami nem is kötelező?

Figyelt kérdés
ha megfigyelitek...annyi sokmindent elvárnak egymástól az emberek az élet összes területén. jelentkezzek mert tudom a választ. mondjam el a véleményem mert ez úgy akarják. legyek társasági ember és öltözzek minőségi cuccokba mert az az elfogadott. mondjátok meg miért én vagyok a rossz ha valamit nem csinálok meg mert én nem akarom? én nem fogom mások orrára kötni mit gondolok. és miért csináljak meg valamit ha nem kötelező? haggyanak engem békén nem? túl makacs vagyok. de megvan rá az okom. szerintem senki sem szereti ha belekényszerítik olyan helyzetekbe amit nem szeretne..mert elvárás...miért engedelmeskedik mindenki vakon ahelyett hogy kicsit is kitartana a véleménye mellett? 19/f
2009. dec. 2. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Lazíts, ez csak a te szemszögedből ilyen.
2009. dec. 2. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én soha nem láttam ilyennek a világot, soha nem érdekelt, hogy ,i az "amit elvárnának". Olyan ruhákba öltöztem, amik nekem tetszettek, akkor is, ha ez sokszor nem felelt meg a divatnak. Mindíg a saját véleményemet mondtam, és a saját döntésim alapján éltem.

Szerintem neked mg nem kialakult a személyiséged, azért gondolod, hogy számít a mások véleménye.

2009. dec. 2. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Hú, ez nagyon zavaros! Légy olyan, amilyen akarsz! Nem kell mindenkinek megfelelned, csak bizonyos társadalmi elvárásoknak. Ha nem mész rá arra, hogy bortánkoztass, akkor semmi gond!
2009. dec. 2. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Közepes szintű önbizalomhiány. Ez a diagnózisom.
2010. szept. 24. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!