Mielőtt az hinnétek hogy én akarom vagy én vagdostam magam, nem, egyik osztálytársam(14/L) vagdosta magát..., és össze szeretném vetni a ti véleményeteket erről az enyémmel.
2014. jan. 13. 18:25
1/6 anonim válasza:
Én elítélem. Nem tudom mire jó,állítólag felszabadul valamilyen hormon,amitől jobban érzi magát az illeti. Ha elmegy futni,vagy valamit sportol,akkor is ez történik,szóval inkább kosarazzon vagy bánom is én,minthogy vagdossa magát! Arról nem is beszélve,hogy elfertőződhet,vérmérgezést kaphat,sebhelyes lesz a karja(vagy ahol éppen megvágja magát),a hegek nem múlnak el nyom nélkül.
2014. jan. 13. 18:31
2/6 anonim válasza:
Adrenalinfüggés.
Ugyanaz mint amikor korbácsolták magukat régen.
Vmilyen szinten öngyűlölet, vagy erős bűntudat váltja ki az elején, csak aztán már nem tudja abbahagyni.
2014. jan. 13. 18:31
3/6 anonim válasza:
Az a véleményem róla, hogy meg kéne tanulniuk: ha meg akarnak halni, akkor az ereket nem a karra merőlegesen, hanem azzal párhuzamosan kell elvágni, jó mélyen, nem csak a karon, hanem lehetőleg a combon is. Ha meg nem akarnak meghalni, akkor meg valaki bssza őket nagyon keményen pofán egy hólapáttal.
2014. jan. 13. 18:46
4/6 A kérdező kommentje:
1. válaszoló ugyan ezen a véleményen vagyok,
2. ha nekem "deppis" pillanatom van akkor meghallgatok valami zenét, és közbe elolvasok 2-3 oldalt egy kémiai szakkönyvből
3. válaszoló tippeket szerintem enyire ne osztogassunk hogy valaki vágja át a combi artériát, egyébként egyet tudok veled érteni
......
még várok véleményeket, olyan emberektől is akik ezt teték(lehetőleg fejtsék ki hogy miért csinálta, miért ezt az utat választotta, STB.)
2014. jan. 13. 19:33
5/6 A kérdező kommentje:
illetve ha adrenalinfüggő akkor menjem fel egy magas hidra, kössön a bokájára egy kötelet aztán ugorjon le...
2014. jan. 13. 19:34
6/6 anonim válasza:
Gondolom a gyengék gyógyszere, akik a fizikai fájdalommal kizárják a lelkit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!