Vélemények? Többi lent
Figyelt kérdés
Tudom nem mostani videó, de én most láttam és kikészültem.Nézzétek végig.Kb ennyit érnek a közösségi oldalak és az, hogy a tinédzserek mindenkivel lefekszenek.. http://www.youtube.com/watch?v=6QkQ8v2rpbA 2013. aug. 26. 14:46
1/6 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek nem engedném,hogy közösségi oldalon bárki személyiségének igazolása nélkül regisztrálhasson. Az a baj,hogy más nevében tényleg bárki létrehozhat egy oldalt. Bárkit bemocskolhat álnéven ..
2/6 anonim válasza:
Ezért nem kell a fiatal p*csáknak mutogatni a cickójukat.
3/6 anonim válasza:
Előző: a fiatal csajoknak még nincs elég eszük ezekhez,azért nem felnőttek.. nem? Ettől függetlenül ez egy intő példa,amit kötelezően mutogatni kéne minden osztályfőnöknek és szülőnek ..
4/6 anonim válasza:
Mármint, a gyereke/diákja eléri a megadott kort..
5/6 anonim válasza:
Hát én ezt a videót már láttam, de akárhányszor megnézem mindig kikészít. Szegény csaj!!! Tudom, hogy ő is hibázott de akkor sem érdemelte volna ezt, hiszen mindenki hibázik élete során de a lényeg az, hogy elismeri nem kellett volna. Az életbe visszalépni nem mindig lehet. Egy hiba megváltoztathatja az életed örökre! Egy megtörtént dolgot nem tudunk meg nem történtté tenni csak alfogadhatjuk. És emberek ezt tanuljátok meg, hogy nem az az erős aki soha nem esik el hanem az az erős aki elesik és utána fel tud állni. MINDANNYIAN HIBÁZHATUNK EZÉRT SOHA SENKIT NE NÉZZÜNK LE A HIBÁI MIATT mert lehet, hogy a következő pillanatban mi követjük el ugyanezt a hibát vagy még sulyosabbat.
6/6 anonim válasza:
Na igen,ez így van, lehet hibáztatni,de ha belegondolunk nem csak egy személy miatt jutott ideáig. Ha a társadalom nem bűnösként bánt volna vele,akkor nem jutott volna ideáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!