Mit tegyek hogy legyenek barátaim gimiben?

Sajnálom, hogy ilyen érzésekkel küzdesz.
Talán igazad van - az emberek nem nagyon szeretik/tolerálják, ha valaki más! Ehhez viszont bátorság kell, és ez dicséretes dolog, nem szégyellnivaló!
Néha elegendő, ha találsz velük legalább egy közös témát, vagy dolgot, amiben ők is és te is jól érzitek magatokat!
Vagy az alábbi linken is olvashatsz tanácsokat:
Bátorság!!!

Keress olyanokat, akikkel jobban megtalálod a közös hangot.Biztosan vannak olyan emberek a környezetedben, akiknek hasonló az ízlése.Esetleg keresgélj az évfolyamtársaid között.
Egyébként egy valamire való srácnak a hozzád hasonlók sokkal szimpatikusabbak.Az osztálytársaid első olvasásra nem tűnnek egyéniségnek, de mégis téged nyomnak el, mert van saját stílusod.Ne adj a véleményükre.

Kérdező, te egy kincs vagy, komolyan mondom. :) Mit meg nem adtam volna annak idején, ha lett volna egy hozzád hasonló osztálytársnőm... kiröhögőkkel ne foglalkozz, ők a hülyék. Bőven vannak viszont olyanok, akik hozzám hasonlóan alig várják, hogy találkozhassanak egy ilyen lánnyal - az ilyenek iránt tartsd nyitva a szemed. :)
Ami az osztály- ill. évfolyam-közösséget illeti, annak ugye megvan az a hátránya, hogy az egy adott csapat, és csak ritkán változnak a tagjai, így ha most nincsenek benne olyanok, akikkel egy húron pendülnétek, akkor az pech - így érdemes lehet azon kívül is nézelődni, pl. az érdeklődési köreidnek megfelelő netes fórumokon, vagy a fizikai valóságban pl. metálboltokban, esetleg koncerteken, stb. ahol máris könnyebben találkozhatsz más hozzád hasonló emberekkel.
Persze azért lehetnek még kellemes meglepetések osztályon/évfolyamon belül is, mivel simán megeshet, hogy majd csak ezután fedezi fel magában a rockert/metálost egyik-másik osztálytársad. Én is csak valamikor a gimi második fele környékén jutottam el idáig. :)
Szóval kitartás, te csinálod jól. :) És ha nem veted meg a netes ismeretségeket sem, akkor nekem pl. nyugodtan írhatsz, ha kedved tartja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!