Elítélitek a pécsi lövöldöző egyetemistát?
Figyelt kérdés
Sokat bántották a társai és érzékeny volt. Egy idő után az ember már minden reményét elveszíti, ha ennyi bántást kap. Elítélitek a tettéért?2009. nov. 30. 19:19
21/29 anonim válasza:
A tettet, a gyilkosságot mindenképpen elítélem.
Az ember pedig lehet, hogy beteg. Ha így van, akkor orvosra van szüksége.
22/29 anonim válasza:
Elítélem. Nincs mentség. Engem is sokat bántottak, b.gattak kis koromban, még sem lettem tömeggyilkos. Gyilkosságra semmi nem jogosít fel senkit. Én el is törölném a beszámíthatatlanság fogalmát. Rohadt könnyű elbújni mögé.
23/29 anonim válasza:
"Rohadt könnyű elbújni mögé." Viszont rohadt sz'r lehet a diliházban is, mármint ha egyáltalán oda viszik az ilyeneket, erről nem tudok sokat.
24/29 anonim válasza:
"Dilisnek" lenni már nagy szenvedés, nem csak diliházban lenni. Nem biztos, hogy könnyebb őrült szerepben lenni, mint gyilkosnak.
Hát, én egyiket sem választanám, az biztos. Inkább megbocsátok annak, aki cukkol.
25/29 anonim válasza:
Mindenki őrült, de nem ennyire... Szerintem vagy direkt csinálta, ahogy a bulvár súgja, vagy vagy hagyta, hogy a nyilvánvalóan hülye gondolatok uralkodjanak el a fejében, és nem tett óvintézkedéseket a baj megelőzésére, nem csitította "magát" azzal, hogy a lökött cimborái se nagyon tudják, mit miért csinálnak. Kb ennyi a képlet :)
26/29 anonim válasza:
Nem óvoda és nem általános iskola az egyetem. Nem érdekel senkit te mit csinálsz
Az EMBERÖLÉSRE nincs mentség. ÁRTATLANOKAT ÖLT beteg.
kár,hogy nincs egyetlen felvételiben sem pszichikai alkalmassági.
28/29 anonim válasza:
sok basztatás és reményvesztés után legjobb (?!) ok az öngyilkosság. mért, az életfogytiglan börtön és ami utána jön jobb?!
29/29 anonim válasza:
Naná! Az egyik tanársegéd nő /közeli rokonom/ hivta a mentőket. Hatalmas pánik volt. Ide vezetnek a már régen túlhaladott, de nálunk még ma is használatos antidepresszánsok. Nem ez az első és nem is az utolsó eset. Ő csak egy uttörő volt szép hazánkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!