Hol vannak már a régi punkok?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el, hogy egyedül vagyok olyan punk aki a politikával foglalkozik, aki igazából egy értelmes ember... Mért az ilyen szerencsétleneket nézik az emberek akik hajléktalanok, meg aztse tudják miez csak igyunk egésznap...Nyugat-Európában a globalizáció elleni tüntetésekkor a punkok vannak legelől... Itt meg aztse tudják kit szidjanak miért. Rendszer ellen oké...aztán egy indokot se tudnak mondani. Gyűlölöm teljesen kiment már mindenki fejéből, hogy mi is az a punk? Vagy itt ha punk zenekarba vagy akkor vesznek komolyan, hogy te nem csak inni meg tarhálni tudsz? Köszönöm a válaszokat!2014. jan. 9. 21:49
11/13 A kérdező kommentje:
A páva nem lázadás... szimplán divatosak... a punk nem divat volt, nem követte ezt minden fiatal... Nekem is vannak páva ismerőseim, és igen sokat költenek egy egy cipőre pólóra, szóval én sem vagyok hülye... Figyelem mik történnek azért a világba, nem csak ezen rágódok egész álló nap...Nincs semmi ideológiájuk, nem is szélsőségek, igazából semmi oylan csak a kinézetük hasonlít.
2014. jan. 22. 18:42
12/13 anonim válasza:
"A páva nem lázadás... szimplán divatosak... a punk nem divat volt, nem követte ezt minden fiatal... "
Hidd el, annak idején 10x annyi punk volt Angliában meg az USA-ban, mint amennyi páva fiatal van ma. Nem is ismerek ilyet, sőt megmondom őszintén, a fővároson kívül nem is láttam még ilyet.
"Nincs semmi ideológiájuk, nem is szélsőségek, igazából semmi oylan csak a kinézetük hasonlít."
A punkban volt bármi ideológia? Ja, tűztek a zászlajukra valamit, de a többség pont letojta, a balhé és a divat miatt lett punk, meg mert a punk az menő. Nyugaton a punkok komcsik voltak, a komcsi országokban meg kommunista ellenesek. Nem volt itt semmiféle egységes punk nézet.
13/13 A kérdező kommentje:
Én inkább csak Magyarországról beszélek...
2014. jan. 22. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!