Tudtok Budapesten jó fotóst?
Stúdióban vagy otthoni, környezetben, netán szabadban?
Manapság szinte mindenki fotózik, így az amatőrök között is akad jó néhány remek fotós. Családotokban, baráti környezetben egy ilyen ismerősötök sincs?
Én magam is kisgyerek korom óta fotózom. Mondhatom elég jól, bár nem vagyok profi. (igaz tévés szakmában dolgoztam 10 évet, van rálátásom)
Szerintem nem éri meg drága profinak mondott fotósra költeni! (Mondhatni, profi az, aki ezt mondja önmagára, aki ebből akar megélni. Nagyon kevés a valódi profi! Aki tanulta, aki ezer éve csinálja, akit elismernek a szakemberek is!)
Írok privátban is!
Az epiac-on tudsz pár ajánlatot bekérni én sok mindent ott találtam meg. Nem kis összeg, nézd meg több hely weboldalát is. Minél pontosabban fogalmazod meg, mit szeretnél (műterem, szabadtér, lakás), hány db kép, milyen jellegűek, annál pontosabb válaszokat kapsz. Nézd meg a stílusát is, engem pár dologtól a hideg kiráz, de van akinek tetszik, sokat számít ez is.
Budapesti árak kb. 10e Ft-tól mennek 40-60e Ft-ig, ez egy standard családi fotózás műteremben vagy helyszínen, 1-2 óra. Az ár nem garancia semmire, de értelemszerűen tapasztalatot, szaktudást, komolyabb technikát, számlát, garanciát, jogtiszta szoftvert a szegmens felsőbb részében találsz majd :-). Az ár még lejjebb is mehet, lesz, aki ingyen is bevállalja, valóban, mindig van olcsóbb lehetőség :-)
Csak megjegyzés az előzőhöz: az elmúlt hónapokban volt pár olyan kereskedelmi megbízásom (amatőr-félprofi fotósként) amelyekhez nem értettem, így másik fotóst kerestem rá, baráti-ismerősi körben. Egyikre se találtam amatőr vagy olcsó profi fotóst, a jelentkezők egy 12 éves tinilány fotós szintjén voltak. Mindegyik munkát végül reális áron dolgozó profi oldotta meg, így végül mindenki jól járt.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!