Baba-mama fotóst keresek Budapesten (előnyben Zugló és környéke), ajánlanátok?
L.A.MILLA KFT
Bp. 1104. Harmat utca.150.
De kimennek házhoz.
Fotós: Fűzfa Péter tel: 06 70/ 541 22 99
Ha rákeresel: www.babafenykep.hu
Semmi különösre nem kell figyelni. Legyen olyan játék, vagy ének/mondóka a tarsolyodban amire nevet, illetve döntsd el előre, hogy át akarod-e öltöztetni közben.
Huhhh bocsi, hogy csak igy beleszolok, de tényleg ennyibe kerül egy fotozás? Néztem az első linket és döbbenet volt számomra.
Viszont aszem a második volt az aki Nekünk az Uzsokiban a szülés után készitett képeket és naptárakat. Nagyon jok lettek.
Hát bocsi hogy nem tudtam ajánlani,de nekünk egy fiatal kiscsaj csinálta a képeket aki most tanulja a fotozást és nagyon jok lettek.
Sok sikert a fotos kereséshez.
Szia! (én csodálkoztam az árakon)
Megkérdeztem az ismerősömet aki nekünk csinálta a fotokat és mondta, hogy vállal babafotozást és már csinált rajtunk kivül másnak is. Ha gondolod megadom a számát és fel tudod hivni.
itt van fennt néhány kép a csendélet résznél.
szia
én is ajánlanám a fotósunkat, nagyon jóban vagyunk vele, rendkívül szépen dolgozik!!!
nézd meg az oldalát,itt is vannak fenn babás képek (nem sok)
www.zsocc.hu
Szia!
Baba-mama, gyerek, kismama, családi, születés és névnapi fotózást is vállalok.
Referenciáimat megtekintheted a weboldalamon:
www.vass-foto.hu/baba-mama
Kedvezményekkel várjuk régi és új vendégeinket. Aktuális kedvezményünk: -20% minden fotózás árából július végéig.
Érdeklődni lehet emailben: vassphoto@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!