8: én nő vagyok, és egyetértek a 72%-os válaszolóval. Ez inkább degradáló, én is kikérném magamnak, hogy nem vagyok hülyegyerek, akire vigyázni kell.
Egy pihenőhely kialakítása mindenkinek ahová le lehet ülni és lenne pár újság, ingyenes wifi, az más.
2014. jan. 9. 02:44
12/15 anonim válasza:
#9, itt két gond van:
- a férfi nem vásárol, hanem pl. meccsre jár.
- ilyenkor egyedül is boldogul.
2014. jan. 9. 02:44
13/15 anonim válasza:
Ja, hogy a féfiak sosem vásárolnak? Én kérek elnézést! Nem tudtam, hogy az egyetemes történelemben én vagyok az első, aki vásárolt már. Tovább megyek: vásároltam már úgy, hogy női társaságom volt. Valóban az én hibám, nem tudtam, hogy éppen egyedül kellett volna egy meccsre mennem...
2014. jan. 9. 03:10
14/15 A kérdező kommentje:
Gyerekesek vagytok, hogy megtámadjátok az újdonsült külföldön már bevált, ötletet, hiszen Ti is tudjátok, hogy ez a "Férfimegőrző" (valójában pasi pihenőhely és nem pasi menhely) a nőknek és férfiaknak egyaránt egy JÓ megoldás lenne, hiszen vannak olyan plázák ahol direkt nem raknak ki még padokat sem, hogy ingyen leülhessen valaki,ráadásul nyomatják a száraz levegőt, hogy megszomjazz és fogyassz valamit és azt is tudjátok, hogy ha a lányok, végig akarnak nézni mondjuk egy 3 szintes plázában minden boltot az nem 1-2 óra, hanem egy egész délelőtt vagy délután. Azt is tudhatjátok, gondolom Ti is tapasztaltátok, hogy a férfiak egy idő után úgymond hisztiznek, ha sokáig kell vásárolni, nézelődni, szatyrokkal mászkálni,rájuk melegszik a kabát, nekik minden üzlet egyforma.
2014. jan. 9. 08:22
15/15 anonim válasza:
És ha te egész délelőtt plázázol, akkor neki egész délelőtt ott kell csücsülnie egy "napköziben"? Szerinted ennek tényleg így kell működnie? Amég - elmondásod szerint - több órán keresztül mászkálsz, addig ő nem mehet el a saját dolgára? Vagy vigyáznia kell a szatyrokra, csomagokra? Akkor nem napközit kell nyitni, hanem egy cudar nagy csomagmegőrzőt...
És miért is lennénk gyerekesek, mert nem feltétlenül tetszik ez a módszer? Ha van saját véleményem, és nem eszek meg minden maszlagot, akkor már gyerekes vagyok? Honnan tudod, hogy olyan jól bevált? Mert ezt írja a nők lapja? Mellesleg ami bevált a távolkeleten, nem biztos, hogy nálunk is működik.
Egyszerűen azt kellene megérteni, hogy ez megalázó és szükségtelen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!