Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akik kórházban lábadoznak ott...

Akik kórházban lábadoznak ott ingyen kapnak ételt?

Figyelt kérdés
elnézést lehet butaságot mondok de mintha az rémlene egy régi hozzátartozóm beszámolója alapján hogy reggelente járták végig a kórtermeket és egy zsömlét és egy macisajtot kaptak az betegek enni ez általánosan elterjedt vagy nem jellemző? vagy ha igen honnan van nekik élelmük, segélyszervezetektől kapják?
2014. jan. 4. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a korhazi koszt feler egy eros dietaval, igy mi a rokonoknak mindig vittunk be elemiszert. segelyszervezetet nem lattam a korhaz kornyeken.
2014. jan. 4. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:

igen

de bazi azar azt elmondom.

Mondjuk,van ,hogy adnak danettet vagy ilyesmit néha,de azért meg lehet dögleni ha finnyás vagy.

Nekem anyu mindig hozta a baracklevet és a pilótakekszet,akkoriban még olcsó volt:D

2014. jan. 4. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
azar=szar
2014. jan. 4. 22:52
 4/10 A kérdező kommentje:
igen azt elhiszem hogy nem egy bőséges valami de gondolom aki olyan helyzetben van hogy eleve legatyásodva kerül kórházba még ez is több a semminél valamit csak jelent ha csak úgy adják
2014. jan. 4. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ott alapból megetetnek,mert ha pl diéta van előírva akkor nyilván ők fedezik és tartatják be...:(:d
2014. jan. 4. 22:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem adtak ételt, meglepően jót. Volt főtt étel is, természetesen. Azt hiszem, nem is igen ettem mást, édességen kívül, igaz, nem sok étvágyam volt, kórházfóbiám van, ami szerencsére 2 napra nyaralni ment, plusz illegális méretű és idejű elmászkálásokat végeztem, utána pedig addig hangoztattam a jogaimat, míg el nem engedtek haza. Az orvosoknak nincs nagy türelme, hozzám főleg nem, elég könnyen ment :D

De elragadott a frazeológiám.

Ma már valószínűleg szinte csak az almát enném meg a kórházi ételekből. Kissé speciális étrendem van. De mintha húst akkor se kellett volna ennem, volt vega verzió a menüben.

2014. jan. 4. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg hogy miből... Mond Neked az valamit, hogy TB?

Ha megműtenek soktízezernyi értékben, épület, világítás, fűtés, felügyelet, mifene, akkor pont az étel értéke a fura? Nem az, nyilván ugyanabból megy, mint az összes többi. A kórház nem segélyszervezethez kötődik, támogatást kapnak, hogy meglegyen az állampolgároknak az alapvető ellátás, az eredetileg tőlük beszedett pénzből...

2014. jan. 4. 23:17
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es megmondta a tutit
2014. jan. 4. 23:25
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. jan. 5. 00:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik kórház.

Én tavalyelőtt a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján feküdtem orbánccal és vérmérgezéssel.

Reggelire valóban zsemlét adtak, de kaptunk mellé teavajat, lekvárt vagy mézet, felvágottat (nem párizsit!), sajtot.

Ebédre főtt étel volt, mindennap más.

Vacsora majdnem ugyanaz mint a reggeli.

Ezenkívül volt kint a folyosón 2 20 L-es tartályban tea: egyik cukros, másik cukormentes.

Mivel büfé nem volt az épületben, ezért 3naponta hozattam 9 L vizet magamnak.

Kaját nem, mert nekem elég volt, amit adtak.

Ja és egyedül voltam a szobában :D

2014. jan. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!