Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg ciki az a mai világban...

Tényleg ciki az a mai világban hogy 15 évesen megakarok tanulni zongorázni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 11:56
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
100%
Hát igazából a zongorázást gyermekkortól kéne tanulni (pl nekem zenész a papám és örököltem tőle a zongorista hosszú ujjakat, de valahogy nem vonzott a zene), de bármikor elkezdhetsz tanulni csak kitartás kell... 35 éves korodra már bármit eltudsz játszani zongorán... :D
2009. dec. 6. 11:16
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok profi lenni csak úgy hobbi szinten játszani :D
2009. dec. 6. 14:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Szia, 16 éves vagyok, lány, és tavaly kezdtem zongorázni, szval nem. :)
2009. dec. 24. 11:11
 24/31 anonim válasza:
100%
Nem éppen. Unokatestvérem 25 éves volt, 3 éve játszik és már szinte profi.Jobban játszik, mint én, amikor 3 éve játszottam. Ő napi 3-4 óránál nem játszott többet, azt viszont minden nap. 3 év alatt elérhetsz olyan szintre, hogy Schumann-t pl. jól játsz.Gyakorlás kérdése, a lényeg, hogy játssz minden nap 1-1,5órát és ne add fel, ne foglalkozz azokkal akik leszólnak, csak irigykednek!!Sok sikert
2009. dec. 31. 19:47
 25/31 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. jan. 5. 17:53
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokára letöltöm egy sorozat soundtarck-ét, (nem vagyok gonosz, magyarországon nem kapható :D). Nagyon sok szép zongora "téma" van rajta. 18/F
2010. jan. 6. 08:39
 27/31 A kérdező kommentje:
uhh de jó sokan szeretik a zongoráát :D
2010. jan. 6. 18:13
 28/31 anonim ***** válasza:

Szia!

már válaszoltam itt, de azért még írok, hogy én tavaly kezdtem zongorázni, 16 évesen.Röhejesnek éreztem mikor az elején a kiskecelányomot kellett egy kézzel játszani mikor Yann Tiersent hallgatok, és szívesebben tartanék ott: http://www.youtube.com/watch?v=o8lPEgqE16o

De aztán rájöttem, hogy mindenki így kezdi...és nem volt zongorám, hanem a zenesuliban meg az egyháznál gyakoroltam napi 1...volt, hogy napi 3 órát...és meglett a gyümölcse, mert egy év után már le tudom játszani ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=ReLllNkqcxw

És néztek értetlenül, hogy mit akarok én itt 16 évesen...de nem érdekelt, és téged se érdekeljen.

A tanárom nagyon kedves volt, egyáltalán nem értetlenkedett.

Szóval szerintem mindenképpen vágj bele, mert érdemes!!!Belegondolni is rossz, hogy milyen volt zene nélkül anno...

Szóval az első 1-2 év az szerintem nagyon nehéz, de ki kell tartani és annyit kell gyakorolni, amennyit csak tudsz!!!

Sok sikert!

És kérlek ne hallgass másokra!!!Ők csak irigyek, hogy mersz álmodni!

Kezdj bele!

2010. febr. 24. 07:40
 29/31 anonim válasza:

szerintem eggyáltalán nem ciki, sött örülök h van még ojan fiatal aki a csavagáson kívül még valamit meg szeretne tanulni.

mert manapság már csak csavargó kölyköket látni az utcán, nem sazkkörre meg zongora órára igyekvőket!

nyugodtan tanulj meg zongorázni mert szerintem tök jó dolog ha valaki jó valamiben:)

2010. márc. 31. 11:57
 30/31 anonim válasza:
egyébként 19 éves lány vagyok és sajnos nekem nem volt módom megtanulni zongorázni:( addig tanulj amig van lehetőséged.énis megbántam h nem akkor kezdtem el amikor még lehetett volna:(
2010. márc. 31. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!