Tényleg ciki az a mai világban hogy 15 évesen megakarok tanulni zongorázni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 11:56
11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és, hogy megerősítettétek az elképzeléseimet :D
2009. nov. 29. 12:58
12/31 anonim válasza:
miért lenne ciki
én is szeretnék 21/f
13/31 anonim válasza:
14/31 anonim válasza:
én is szeretnék zongorázni, de sajnos semilyen hangszerhez nincs érzékem :( a barátnőm tud zongorázni, büszke vagyok rá ^^ 18/F
15/31 A kérdező kommentje:
:D
2009. nov. 29. 13:46
16/31 anonim válasza:
18 vagyok és bánom,hogy gyerekkoromban csak a tanulással foglalkoztam,és nem azzal ami igazán érdekelt.Pl zongorázni szeretem volna,meg dráma szakkörbe járni
17/31 anonim válasza:
Szia, szerintem egyáltalán nem ciki. Én 42 éves vagyok, soha nem zenéltem, pedig régi vágyam volt. Végre rászántam magam és most két hónapja zongorázni tanulok.
Egyszerűen imádom!
Legnagyobb bánatom, hogy nem 20 évvel ezelőtt kezdtem...
18/31 A kérdező kommentje:
:(
2009. nov. 30. 14:00
19/31 anonim válasza:
abszolút nem ciki.17 éves vagyok 16 évesen kezdtem!nem bántam meg!
20/31 anonim válasza:
Hivatásos zenész már nem lesz belőled, viszont saját és (környezeted) szórakoztatására megtanulhatsz, ehhez soha nincs késő!
Egy hivatásos... :o)
Az a barátnő, aki emiatt kiakad, nem is igazi barátnő (de ez magánvélemény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!