Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg a skinheadek lesznek...

Tényleg a skinheadek lesznek a magyarság megmentői?

Figyelt kérdés
tudjátok hogy eljutottunk egy olyan szintre ahol a magyar félhet a saját hazájában. sok kérdésben vitattátok már a skinheadeket, és nem is erre akarok kitérni. nem vagyok az, nem is volt különösebb álláspontom róluk de belegondoltam egy kicsit..ők azok akik büszkén hangoztatják hogy magyarok..ők azok kik csapatba rendeződnek és ha csak alkalmuk van rá pusztítják őket... a kisebbséget. most nem térek ki különösebben a hungarista ágazatra, csak azokra az emberekre gondolok akik magyarok szeretnének lenni a saját hazájukban..-mint oly sokan mások is. arra gondoltam hogyha ez így megy tovább itt 10-20-30 év múlva szabályos háború lesz már a két nemzetiség között. akkor kire számíthatunk? csak rájuk. akik bátrabbak. lehet ők lesznek a magyarság "megmentői"? ilyen módszerek kellenek hogy végre nyugodtan élhessen egy magyar az országában?
2009. nov. 29. 11:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Na szép kis világ lenne az... Én ismerek jópár skinheadet, és mit ne mondjak, nem vagyok jó véleményen róluk. Túl azon, hogy szerintem undorító és aljas dolog, amikor boldog boldogtalaba belekötnek az utcán ha egy kicsit is sötétebb a bőre (láttam ilyet nem egyszer), de amúgy meg egy ilyen alkoholista, szájhős banda engem ne mentsen meg. Arról nem is beszélve, amikor a kis 14 éves színeshajú lányokat kergetik meg. Volt egy barátnőm, punk kiscsaj volt és egyszer egy koncert után három ilyen bunkó megkergette, elkapta, és az egyik elkezdte folytogatni. És miért? Mert nem tetszett nekik, hogy színes a haja. Mert büdös pááánk. Csak éppen pont ő az a csaj, aki a légynek sem ártott soha. Köszi, de olyan emberek engem ne mentsenek meg, akiknek szórakozás a balhé. Semmivel sem jobbak a cigányoknál. A magyarországi tróger féle cigányok és a magyar "skinheadek" nagyon jól megérdemlik egymást, be kéne őket zárni egy karanténba, és garantáltan egy sem maradna. Se egyikből sem másikból.
2009. nov. 29. 11:30
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Bocsánat, *fojtogatni
2009. nov. 29. 11:30
 3/17 anonim válasza:
42%
Nem a skinheadek, hanem az igaz magyarérzetű emberek!
2009. nov. 29. 11:51
 4/17 anonim ***** válasza:
45%

Jesszusom ember, te jártál iskolában?

Kifolyt a szemem mire ezt végigolvastam.

2009. nov. 29. 11:54
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez hülyeség.

Nem úgy kell legyőznünk a cigányokat (mert egyértelmű hogy rájuk gondolsz) hogy kiírtjuk őket, hanem hogy nem engedjük hogy teret nyerjenek.

Nem azért vannak a cigányok annyian, mert ők olyan gyorsan szaporodnának, hanem mert a magyarok túl lassan. Sőt! Inkább fogyunk.

Ha azt akarod, hogy ne legyen cigány többség Magyarországon, akkor először a magyarokat kéne meggyőzni, hogy vállaljanak gyerekeket (minimum hármat, de inkább négyet-ötöt) és a politikát, hogy egyenlő jogokat biztosítson minden Magyarországon élő embernek.

Én nem bíznám a sorsomat olyan emberekre, akik valakit csak a bőrszíne, a származása és a gondolkodása miatt üldöznek. Szerintem a skinheadek, akiket itt egyesek "nagymagyaroknak" neveznek, még a cigányoknál is rosszabbak.

Vissza akartok térni a 30-as évek állapotaihoz?

Csak tessék! De ha ez bekövetkezik, akkor én abban a pillanatban elhagyom az országot, mert azok után Magyarországnak nem lesz jövője.

2009. nov. 29. 12:01
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

A skinheadek között sok a normális fiatal, és ismerek jó párat, DE: a skinhead egy angolszász szubkultúra, és innentől fogva nem értem mi köze lehet bármiféle magyarságtudathoz vagy magyar érzelemhez?

Nem véletlen, hogy a valódi hungarista szervezetek nem szívesen látnak skinheadeket maguk között. Pont a balhék, alkoholizmus, az eszem lejáratása miatt.

2009. nov. 29. 12:31
 7/17 anonim ***** válasza:
*eszme
2009. nov. 29. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a kérdező azokat érti skinhead alatt, akik az utcára vonulva ordibálnak, kocsikat gyújtanak fel, rendőröket dobálnak meg kővel, melegeket tojással (jobb esetben) és cigányokat vernek.

Nem feltétlenül alkoholisták, de szerintem ezzel a viselkedéssel még a cigányoknál is mélyebbre süllyednek.

Én nem ismerek kifejezetten hungarista embereket. Erős magyar érzetűeket igen és velük semmi bajom. De akik ezt csinálják, azok szerintem nem hogy a magyarság "megmentői" nem lesznek, de pont hogy ők döntik inkább romba ezt az országot.

2009. nov. 29. 12:42
 9/17 anonim ***** válasza:
18%
az emosok lesznek az ország megmentői...
2009. nov. 29. 12:46
 10/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, tudjátok hiába lehet valaki erős magyar érzetű ha nem tud mit tenni mert a kisebbség rettegésben tartja legyen ez egy vidéki szomszédság mellett (sokan élnek még vidéken cigány szomszédság melett magyarként csak mert szegények) szóval mi nem igazán tudunk ellene mit tenni ők legalább próbálnak. de tényleg ez a túlzott agresszívitásuk és hogy belekötnek boldog-boldogtalanba szinte, nem jó elismerem.
2009. nov. 29. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!