Tényleg a skinheadek lesznek a magyarság megmentői?
Jesszusom ember, te jártál iskolában?
Kifolyt a szemem mire ezt végigolvastam.
Szerintem ez hülyeség.
Nem úgy kell legyőznünk a cigányokat (mert egyértelmű hogy rájuk gondolsz) hogy kiírtjuk őket, hanem hogy nem engedjük hogy teret nyerjenek.
Nem azért vannak a cigányok annyian, mert ők olyan gyorsan szaporodnának, hanem mert a magyarok túl lassan. Sőt! Inkább fogyunk.
Ha azt akarod, hogy ne legyen cigány többség Magyarországon, akkor először a magyarokat kéne meggyőzni, hogy vállaljanak gyerekeket (minimum hármat, de inkább négyet-ötöt) és a politikát, hogy egyenlő jogokat biztosítson minden Magyarországon élő embernek.
Én nem bíznám a sorsomat olyan emberekre, akik valakit csak a bőrszíne, a származása és a gondolkodása miatt üldöznek. Szerintem a skinheadek, akiket itt egyesek "nagymagyaroknak" neveznek, még a cigányoknál is rosszabbak.
Vissza akartok térni a 30-as évek állapotaihoz?
Csak tessék! De ha ez bekövetkezik, akkor én abban a pillanatban elhagyom az országot, mert azok után Magyarországnak nem lesz jövője.
A skinheadek között sok a normális fiatal, és ismerek jó párat, DE: a skinhead egy angolszász szubkultúra, és innentől fogva nem értem mi köze lehet bármiféle magyarságtudathoz vagy magyar érzelemhez?
Nem véletlen, hogy a valódi hungarista szervezetek nem szívesen látnak skinheadeket maguk között. Pont a balhék, alkoholizmus, az eszem lejáratása miatt.
Szerintem a kérdező azokat érti skinhead alatt, akik az utcára vonulva ordibálnak, kocsikat gyújtanak fel, rendőröket dobálnak meg kővel, melegeket tojással (jobb esetben) és cigányokat vernek.
Nem feltétlenül alkoholisták, de szerintem ezzel a viselkedéssel még a cigányoknál is mélyebbre süllyednek.
Én nem ismerek kifejezetten hungarista embereket. Erős magyar érzetűeket igen és velük semmi bajom. De akik ezt csinálják, azok szerintem nem hogy a magyarság "megmentői" nem lesznek, de pont hogy ők döntik inkább romba ezt az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!