Mi a véleményetek? A magyarság meggyalázása, vagy egy helyes felfogás a nemzettudatról? (videó)
Itt a link:
http://www.youtube.com/watch?v=hfII151Yp-s
Mi a véleményetek erről a videóról?
Ez az egész magyarság téma kicsit unalmas már. Akik egyfolytában ezzel foglalkoznak,azokkal nincs minden rendben. Sosem értettem pl az ilyen hungaristákat, mitől gondolják hogy ők magyarabbak bárkinél is. Mert a vérük magyar? Ugyan már. Meg lehet nézni hányszor telepítettek be külföldieket a történelem során és milyen mennyiségben.
Innentől kezdve a magyarság felfogásbeli kérdés. Aki magyarnak érzi magát és tesz is valamit a magyar közösségért az a magyar.
"Sosem értettem pl az ilyen hungaristákat, mitől gondolják hogy ők magyarabbak bárkinél is. Mert a vérük magyar?"
Azért, mert mi nem úszunk az árral, ami csak távolodik a Magyarságtól. Mi nem akarunk külföldre menni, és nem akarunk felhőkarcolónak nevezett üvegtornyokat, amibe az ellenségeink egy repülőt vezetnek be. Mi beérjük a XVIII. század stílusával és a régebbivel, mivel addig tartott a művészet. Az egyszerűségben semmi művészi sincs. Lehet mondani, hogy nem vagyunk mi művészek, de tojást se tojunk, mégis megmondjuk, ha záp...
A vérről meg annyit, hogy Petőfi is tót volt a vére szerint, mégse azon az oldalon harcolt. Majd ha látom, hogy a cigány is megy Jobbikos tüntetésre, akkor majd nem mondom, hogy büdös cigány, hanem hogy végre egy megtért Magyar...
Sose hittem volna hogy ilyen aranyos videót látok a Kárpátia kegyetlenül gusztustalanul magyarkodó zenéjére. Tök jó! Az én magyarságtudatom is multikulti káosz. :)
Más: Amúgy a személyes "kedvenceim" a 100% magyar feliratú pólóban szaladgáló emberek. Elvégre biológiai alaptétel, hogy a beltenyészet rossz. :3
"Elvégre biológiai alaptétel, hogy a beltenyészet rossz. :3"
Igen, de mi legalább nem használunk búzás/ribancos jeleket...
"Majd ha látom, hogy a cigány is megy Jobbikos tüntetésre, akkor majd nem mondom, hogy büdös cigány, hanem hogy végre egy megtért Magyar..."
Tehát ha valaki jobbikos már automatikusan megtért nagy magyar. Tehát a magyarság politikafüggő. Ritkán olvasok ilyen ostobaságokat.
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:13
Pedig jobbikosoktól sajnos gyakran hallhatsz:S:)
"Pedig jobbikosoktól sajnos gyakran hallhatsz"
Ha az arányokat nézzük, még mindig tőletek hallani a legtöbb lehetetlenséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!