Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy alltok a karacsonyi...

Hogy alltok a karacsonyi elokeszuletekkel?

Figyelt kérdés
Nagybevasarlas, nagytakaritas, esetleg az ajandekok megvannak-e mar? Es lakasdiszites (ha lesz), fai diszek beszerzese stb.
2009. nov. 29. 08:48
 1/10 anonim ***** válasza:

tegnap kitakaritottam,de nem a karácsony miatt,hanem mert kezdett disznool feelingje lenni a szobámnak:D

ajtora kitettem egy kismikulást,meg vettem egy mikulásvirágot

mikulásra vettem virgácsot páromnak,karácsony még ráér

karácsonyt ugyis otthon meg práomnál töltöm,albit nemdiszitek,fa is csak egy kis 15cetis műfa lesz,otthon meg ottvannak a tavalyi diszek,már tavaly se fért fel mind

22/L

2009. nov. 29. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Én még konkrétan: sehogy. :D Meg várom a decemberi fizetésemet és abból majd veszek vmit a családtagjaimnak. Hozzáteszem, tanulói szerződés által a minimálbér 20%-át kapom, 12.084 Ft-ot. Ebből gazdálkodom :D
2009. nov. 29. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Ajándékok: a gyerekeknek megvan minden, de még nem csomagoltam. A felnőtt családtagok, barátok jelképes ajándékot kapnak: mézeskalácsot sütünk jövő hétvégén vagy utána, és díszdobozba csomagolom.

Lakás- és fadíszek megvannak (minden évben ugyanaz :D), adventi koszorút még nem csináltam, de az ajtóra már kiakasztottam egy díszt.

A menüt már kitaláltam, a cuccok egy része meg is van: a mélyhűtőben pihen.

A nagytakarítás még várat magára, mert kisgyerekek mellett rendet tartani olyan, mint havat lapátolni hóesésben...

mindig igyekszem kicsit előre készülni, mert különben egy merő idegbeteg rohanás lenne az ünnep előtt megcsinálni mindent. így meg szépen nyugisan, apránként meglesz minden és én se döglök ki mire a fa alá jutok.

2009. nov. 29. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
semmi sincs meg.
2009. nov. 29. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Tegnap kitettem az ablakomra a világítós cuccokat, ma takarítottam (már muszály volt, nem a kari miatt), ajándékokat még nem vettem, de sok ötletem van, mindenkinek megvan már, hogy mit veszek.
2009. nov. 29. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos sehogy. Pár hónapos baba mellett elég nehéz taarítani, főleg hogy egy szobánk van. Így legtöbbször amikor ébren van akkor végzem a házimunkát, fél szemem rajta van-énekelek, mondókázok neki. Elkezdtem szoktatni két karácsonyi dalra.

A nagytakarítás: megvartam a szakadt ruhákat-csendes munka

Kipakoltam apa szekrényét, a nári ruhákat zacskózom el. A hosszú ujjú ingeket már kivasaltam. Néztem a virágokat-azokat is meg kéne egy kicsit gondozgatni-leszoktam a tusolóval mosni 'hidegzuhany'

Vásárolni még nem voltam, ha megkapom a pénzemet, akkor veszek valami hasznos jelképeset. A vacsorát a szentestére már kigondoltam.Fát apósom szerel-vesz.Díszek a tavalyiak, egy két elemet biztosan veszek-almát cukorkát is megveszem.

2009. dec. 1. 12:03
 7/10 anonim ***** válasza:
utlsó vagyok. Ma voltam rórátén.-végre baba nélkül.gyonni valamikor 2o körül szerveznek kalákagyontatást, oda remélem eljutok :)
2009. dec. 1. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
na most eszembejutott 1 hétre elfelejtem aztám majd elkezdem
2009. dec. 2. 00:57
 9/10 anonim válasza:
Sehogy,sajnos! És akkor még a kislányom első szülinapjával sem állok sehogy,pedig már itt van a nyakamon!Vasárnap lesz 1 éves!
2009. dec. 2. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Az adventi koszorút csak ma tudtam előkeresni, de már kint díszeleg. Most a nappalit kicsit rendbe tettem, de még egy takarítás ráférne (mikor???). Ajándék legjobb barátnőmnek megvan, anyukámét megrendeltem már csak ki kell fizetin ha megjön. Apunak, tesómnak még nincs meg, és még a fiamnak sem, de neki legalább tudom, hogy mit szeretnék. Szerencsére bevásárolnom nem nagyon kell, mert szenteste mindig anyuéknál vagyunk, utána pedig egyik és másik nagyszüleimnél, így nekem nem kell ünnepi menüt csinálnom, csak néhány sütit.

Amit még kéne: lakást kicsit karácsonyiasítani, minden szobában rendet rakni és kitakarítani, díszeket venni, majd 22-én megvenni a fát. És persze a hiányzó ajándékokat beszerezni. Csak nem tudom, hogy pl. a nagytakarításra mikor lesz időm, mert jövő héttől folyamat zh-k meg vizsgák meg mindenféle finomság lesz :S

2009. dec. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!