Műkarácsonyfa szokott nálatok lenni vagy valódi?
Nekünk eddig mindig valódi volt, de mostantól lehet, hogy mű lesz. Nekem a mű is megfelelne, meg az nem hullik, nem kell vele szenvedni annyit... környezetkímélőbb is.
Nektek?
gyerekkoromban igazi volt kb. 10 éves koromig, aztán mű, de most már, hogy felnőtt vagyok nincs semmilyen a szülői házban.
a saját otthonomban sem állítok semmilyen fát, mert egyedül élek.
de az igazira szavazok. és a hagyományos lucfenyőre.
mi már egy jó ideje műfenyőzünk mert egyrészt egy fáért van pofájuk 10ezreket elkérni,és áll kb egy hétig és aztán hullatja a leveleit.... nem éri meg egyszerűen
de talán a jövőben teszek kivételt
Szerintem a valódi fa sokkal hangulatosabb. Azt az illatot semmi nem pótolhatja. Viszont tényleg drága, én sajnálok azért kiadni több ezer forintot, hogy 2 hét után kidobjam.
Aki azért nem vesz valódi fát, mert kivágják a fákat, azoknak mondom, hogy ezeket a fákat ebből a célból termesztik. Aki meg azt mondja, hogy a mű fenyő sokkal természet barátabb, azoknak a műfenyők olyan anyagból készülnek, ami 300-500 ÉV alatt bomlik le. Innentől kezdve lehet gondolkodni melyik jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!