Láttad az Abigél című musicalt?
Anyunak karácsonyi ajándékként erre az előadásra szeretnék jegyet venni. Kérdés, hogy milyen maga a musical? Nagy Abigél rajongó vagyok és nem szeretnék csalódni...
Másik kérdés, hogy IV. kategóriás jegyre gondoltam. Aki ilyet vette, az is látott mindent az előadásból?
Köszönöm! :)

szia,megkérdezhetem,hogy milyen volt? és a IV-es hely? mennyibe került? ugy nem volt csalódás? és hol játszották?
előre is köszönöm ha válaszolsz!
Szia!
Nagyon jó volt, utolsó előtti (13.) sorban ültünk és nagyon jó volt, nagyon jól lehetett látni-hallani. Ebbe a sorba 3100 Ft. a jegy. Szerintem megéri ebbe vagy a legutolsóban kérni a jegyet. Az erkélyre/karzatra azért nem jó, mert féloldalasan kell nézni.
Maga az előadás szuper volt! Egyedül ami rontott rajta, a mögöttünk ülő diákok, akiket nem érdekelte a dolog és végig dumálták az egészet.
Egyébként érdemes megnézni, nem csalódás. Fantasztikus!!!

köszönöm a választ :)
sose fogom megérteni,miért kell színházba ráncigálni azt,akit ugyse érdekel a dolog..csak másokat zavarnak vele.
bár én is kamasz vagyok,de imádom ezt a történetet!meg kell néznem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!