Láttad az Abigél című musicalt?
Figyelt kérdés
Anyunak karácsonyi ajándékként erre az előadásra szeretnék jegyet venni. Kérdés, hogy milyen maga a musical? Nagy Abigél rajongó vagyok és nem szeretnék csalódni...
Másik kérdés, hogy IV. kategóriás jegyre gondoltam. Aki ilyet vette, az is látott mindent az előadásból?
Köszönöm! :)
2009. nov. 28. 09:46
1/13 anonim válasza:
Mint szülő írok neked.Én nagyon örülnék, ha a gyerekem meglepne egy jeggyel. :)) Ugyan a musicalt nem láttam, de a könyvet olvastam,és a film is jó.Biztos az előadás is jó lesz! Szerintem anyukád is fog örülni a jegynek!nagyon jó ötlet,ügyes vagy!
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2009. nov. 28. 10:28
3/13 anonim válasza:
A könyv az jó,előadást nem láttam,Operettszínházban megy,oda nem szeretek járni.Nézz utána a szinhaz.hu oldalon
4/13 A kérdező kommentje:
A Madáchban játszák. Utánanézéssel nincs baj, minden kritikát elolvastam róla. De tavaly a Szentivánéji álom nagy csalódás volt, pedig azt az Opertettben láttam. Igazából a jegy érdekelne, hogy jó e ez a IV.kategóriás, mert sajnos a Madách honlapon nincs fent a nézőtér képe.
2009. nov. 28. 13:36
5/13 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, összekevertem a Macskákkal, azt játszák a Madáchban. Ne haragudj, kicsit szétszórt vagyok!
2009. nov. 28. 13:38
6/13 anonim válasza:
Jófej vagy, hogy anyukádnak veszed a karácsonyi ajándékot, de tulajdonképpen te akarsz vele elmenni:D
Ezt lehet én is eljátszom , mert van egy darab amit megakarok nézni, mad ezt veszem anyukámnak karácsonyra, és velem eljön:D
7/13 anonim válasza:
Én szerintem a Macskák jobb lehet!27.éve játsszák
8/13 anonim válasza:
Én se láttam, de mellékelem neked az Operettszínház ülésrendjét, a sárga a IV. kategória, még éppen elmegy.
9/13 A kérdező kommentje:
Hát azért velem, mert azt mondta ez olyan csajos, apu meg amúgy sem érne rá, hogy elmenjen vele. Tudom, hogy ezt szeretné, de magának sose venne jegyet. (mármint, velem együtt :D), de így legalább tuti örömet okozok neki karácsonykor.
2009. nov. 28. 16:05
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a képet, nagyon sokat segített!
2009. nov. 28. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!