Van tehetségem az íráshoz? Tetszik?
Szia. Szerintem érdekes blog. Én folytatnám.:)
16/L
Szia!
Őszinte leszek, nem sok tehetséged van. Hemzseg az egész a hibáktól. Alap dolog, hogy legalább helyesírási hibát ne kövess el, ha írással szeretnél foglalkozni. Nekem elsőre ezek voltak a legszembetűnőbbek: "Arról ne is beszélve", "Örültem, hogy csinálok, valamit, hogy szocializálódok. ", " beleválasztottak", "beleálltam " stb.
A mondatszerkesztéseid elég kaotikusak, vannak indokolatlanul rövid, és tartalmatlan mondatok, de van benne olyan barokkos körmondat is, amit alig lehet követni. Nagyon fontos a szerkesztés.
A stílusod sem valami lehengerlő.
Ha komolyabban szeretnél az írással foglalkozni olvass nagyon sokat, és gyakorolj! Kérj meg minél több barátot, ismerőst, hogy olvassák el az írásaidat, és alkossanak róla véleményt. És csak akkor "publikáld", ha szerinted is jó lett! Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!