Egy ismerősöm IQ-tesztje 70%-os lett (20-ból 14pont), ez mekkora IQ-nak feleltethető meg?
Bocsáss meg, de egy egyetem elvégzéséhez nem az utcaseprő által képviselt inteligencia szükséges. Díckhead.
Ha te annyira tudod, akkor írj hejes választ, ne másokat szapuljál...
-Adtam helyes választ
-Sok egyetemi képzés van, amit szinte bárki el tud végezni, de SEMMIKÉPPEN nem kell hozzá 130-as IQ.
-Aki a mai egyetemi képzést (legalábbis itthon biztosan) kapcsolatba hozza a magas intelligenciával, az nagyon el van tévedve.
Ja, tényleg
Na, kitöltöttem, hát aki ezen hibát vét az.. nem tom. Mindegy, ez egy hülye teszt, csak elküldték emailben a százalékot, ebből semmi sem derül ki. Most akkor 100% az mit jelent, de tényleg. A Mensa oldalán írjon próbatesztet az ismerősöd, ezt meg hagyja a fenébe.
14.12 ,Köszönöm, hogy kitöltötted. kérlek fejezd be ezt a mondatod: "aki ezen hibát vét
az.." --csak mert nekem is kételyeim vannak a fent említett illetővel kapcsolatban. (Vannak furcsaságai ilyen téren.)
Arra céloztam, hogy mivel nem méri az időt, ezért aki hibát vét, az nem kifut az időből, hanem egyszerűen rosszul válaszol.
De szerintem nem olyan nehezek a kérdések, hogy egy ~110 alatt lévő ember hibát csináljon.
Amúgy az, hogy valaki furcsa, az nem jelenti, hogy hülye, sőt általában nem. Viszont aki hülye, azon meg lehet látni teszt nélkül is.
Nemzetközileg elismert, standardizált, több ezer embereken elvégzett IQ tesztet a Mensa.hu szervezésében találsz.
Az IQ mérésével kapcsolatban egyébként több problematika is van.
Az IQ relatív, függ attól, hogy milyen teszttel mérik, és milyen skálán (Lehet hogy egyik szerint 180, a másikon meg "csak" 130). Több tényező is befolyásolja (életkor, genetika, környezet...).
A mensa.hu oldalán van fenn több információ, és ingyenes azonnali eredményű próbateszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!