Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a versről?...

Mit gondoltok erről a versről? Tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Szív vagy ész?

Szív vagy ész?

S felbukkan egy régi kép,

Melyen egy régi, jól ismert arc,

S vele sok-sok néma harc.

Harc a szerelemért, családért,

És harc a boldogságért.

Ez a kép a múlt,

S szememből könnycsepp hull.

A sok fájó emlék mellett,

Akadnak boldog percek.

Boldog percek elenyésznek,

S nem tűnnek oly kedvesnek.

Én még nem értem az életet,

Mi még sok dolgot rejteget.

Rejtegeti s meg nem mutatja,

Az ember hiába keresi-kutatja.

14/l

2009. nov. 26. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy! Szépen összehoztad a páros rímeket és az egésznek van értelme és mondani valója. De személy szerint nekem nem jönnek be az ilyen típusú "érzelmes" versek. :)De azért minden elismerésem a tiéd.
2009. nov. 26. 14:52
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. nov. 26. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Ez a vers természetesen gyenge, viszont 14 évesen nem rossz. Ha sok verset írsz és tudatosan törekszel arra, hogy fejlődj, akkor egyszer majd, 10-20 év múlva, ki tudja, talán valódi költő leszel. Legalábbis a te esetedben nem zárnám ki. A költészet egy nehéz és komoly szakma, és rengeteg tehetség és munka kell hozzá. Ebben a versben nem látszik átlagon felüli tehetség, de a gondolkodás világos, a kifejezés választékos, vannak ügyes megoldások. Főleg a vers végén. Tehát úgy tűnik, hogy talán van, amire itt lehet építeni.
2009. nov. 28. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
www.amf.hu itt publikálj, ott értenek is hozzá.
2009. nov. 28. 19:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok egy művész lélek,nem is nagyon egyértelmű számomra a vers tartalma,na mindegy,csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy a végén a "keresi-kutatja" kifejezés nagyon elcsépelt és közhelyes,próbáld meg azt valahogy átírni benne.Vagyis nyilván nem muszáj,csak egy jótanács:)
2009. nov. 29. 15:02
 16/16 anonim ***** válasza:
van még mit csiszolni rajta, de korodhoz képest jó
2010. márc. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!