Mit gondoltok erről a versről? Tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Szív vagy ész?
Szív vagy ész?
S felbukkan egy régi kép,
Melyen egy régi, jól ismert arc,
S vele sok-sok néma harc.
Harc a szerelemért, családért,
És harc a boldogságért.
Ez a kép a múlt,
S szememből könnycsepp hull.
A sok fájó emlék mellett,
Akadnak boldog percek.
Boldog percek elenyésznek,
S nem tűnnek oly kedvesnek.
Én még nem értem az életet,
Mi még sok dolgot rejteget.
Rejtegeti s meg nem mutatja,
Az ember hiába keresi-kutatja.
14/l
2009. nov. 26. 09:26
11/16 anonim válasza:
Ügyes vagy! Szépen összehoztad a páros rímeket és az egésznek van értelme és mondani valója. De személy szerint nekem nem jönnek be az ilyen típusú "érzelmes" versek. :)De azért minden elismerésem a tiéd.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2009. nov. 26. 15:15
13/16 anonim válasza:
Ez a vers természetesen gyenge, viszont 14 évesen nem rossz. Ha sok verset írsz és tudatosan törekszel arra, hogy fejlődj, akkor egyszer majd, 10-20 év múlva, ki tudja, talán valódi költő leszel. Legalábbis a te esetedben nem zárnám ki. A költészet egy nehéz és komoly szakma, és rengeteg tehetség és munka kell hozzá. Ebben a versben nem látszik átlagon felüli tehetség, de a gondolkodás világos, a kifejezés választékos, vannak ügyes megoldások. Főleg a vers végén. Tehát úgy tűnik, hogy talán van, amire itt lehet építeni.
14/16 anonim válasza:
www.amf.hu itt publikálj, ott értenek is hozzá.
15/16 anonim válasza:
Én nem vagyok egy művész lélek,nem is nagyon egyértelmű számomra a vers tartalma,na mindegy,csak annyit szeretnék hozzátenni,hogy a végén a "keresi-kutatja" kifejezés nagyon elcsépelt és közhelyes,próbáld meg azt valahogy átírni benne.Vagyis nyilván nem muszáj,csak egy jótanács:)
16/16 anonim válasza:
van még mit csiszolni rajta, de korodhoz képest jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!