Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ma megkapták az emberek a...

Ma megkapták az emberek a januári szociális segélyt. Nem kitolás ez? Januárban miből élnek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát. Megjött egy héttel előbb, tehát 4 helyett 5 hétre kell beosztani. HA a decemberi pénz már elfogyott. Ennyi :)
2013. dec. 20. 17:57
 22/31 anonim ***** válasza:
Tedd be egy borítékba és vedd elő január 10-én vagy amikor jönne egyébként.
2013. dec. 20. 18:03
 23/31 anonim válasza:
0%
Addig meg dögöljön éhen?
2013. dec. 20. 18:05
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem, addig ott van a decemberi gondolom....
2013. dec. 20. 18:06
 25/31 anonim válasza:
8%
A decemberit még hó elején megkapták. Számlákat fizetni és enni akkor is kellett.
2013. dec. 20. 18:11
 26/31 anonim ***** válasza:
87%
Ha most nem kapták volna meg a januárit, akkor januárig nem enne?
2013. dec. 20. 18:13
 27/31 anonim ***** válasza:
Van akinek semmi nem jó.
2013. dec. 20. 18:43
 28/31 zabmester ***** válasza:

Én is még idén meg fogom kapni a fizetésemet, mivel közalkalmazott vagyok, és problémázhatnék rajta, ha akarnék, de nem teszem. Minek? Mellesleg azért jön hamarabb, mert az ilyen kifizetésekért felelős helyeken rohadt sokan csak 6-án kezdenek jövőre dolgozni, és így túl sokáig csúszna a dolog, ezért inkább elutalják/kiosztják idén (hülyeség, hogy karácsonyra adják).

Attól, hogy hamarabb megkapom, nem vagyok köteles elkölteni, az ehavi pénzemre lett kalkulálva a hónap, így azt is fogom költeni, nem a jövő havit.

Mondhatnám, hogy a segélyt is el lehetne tenni akkorra, amikor rendesen lenne a kifizetés ideje, de tény, hogy elég felelőtlen húzás ezeket most kiosztani, mert azért lássuk be, olyan emberekről van szó, akik nagyon kevés pénzből élnek, és jellemzően nem is tudják nagyon beosztani, szóval valóban érdekes lesz, hogy mi marad belőle januárra. De kitolásnak azért nem nevezném, elvégre az erre a hónapra járó pénzt már elvileg megkapta mindenki, és attól, hogy a jövő hónapra valót is odaadják, még nem muszáj elkölteni, tekintve, hogy felnőtt emberekről beszélünk, akik saját maguk felelnek a saját pénzükért.

2013. dec. 20. 18:55
 29/31 anonim ***** válasza:
63%

"Ma megkapták az emberek a januári szociális segélyt. Nem kitolás ez?"

De! Kitolás!

Csak éppen a többiekkel, akiknek az adójából fizetik ki a tesegííííjedet is!!!

2013. dec. 20. 19:11
 30/31 anonim válasza:
Elmehetnek dolgozni például.
2013. dec. 20. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!