Mivan a mai fiúkkal, lányokkal?
Igen, de nem értem pl. a lányoknak nincs egy pici tartásuk sem? A fiúk meg pont a férfias jellemvonásaikat torzítják el?
Én is gondolkodtam rajta, hogy ha az én gyerekem ilyen lesz, akkor mit csinálok, mert nem akarok egy r*banc vagy egy nem is tudom milyen b*zi kinézetű fiú anyja lenni. És ezt nem lehet szigorral sem megoldani, mert pl: én teljesen szabadjára voltam és vagyok engedve, de mégis erkölcsös ember vagyok...
2. válaszoló: akkor te biztos kivétel vagy:D
Hál'isten, akkor még van remény... már találtam 2 embert:)
Köszönjük ennek a m*csok médiának...
Amíg ezek nem voltak, másmilyenek voltak a fiatalok! (Nézd meg a huszonéves korosztály)
Egy "mezei" 17 éves fiú.
Mi volt a 60-as években? Beatles, hippik. A 70-es években trapézgatya, miniszoknya és funky, meg az ELP. A 80-as években jött a farmer és a gépzene, a 90-es években a rap és a hip-hop lett a menő, annak minden stílusjegyével, és azóta jöttek az emo, goth, vampire és társai, na meg a retró minden mennyiségben.
Mindig jöttek új stílusok, amik nagy divattá váltak, és amik el is tűntek hamar. Ilyen az emó is és a többi hasonszőrű. Az pedig, hogy az ember fiából-lányából kurwa/dzsigoló lett, nem a zenei korszak jellemzője, hanem az egyre elfoglaltabbá váló, és ezért a nevelésre egyre képtelenebb szólők felelőssége.
Aki nem a pénzt hajszolja, és szakít időt a gyerekére, annak nem is az fog bejönni, ha az első jöttment meg akarja dugni a klotyón.
Leszek a 3. kivetel. :)
19 leszek lassan, es habar megneveltek, sztem magamtol vagyok ilyen. Es egyetertek veled, orulet ami itt folyik..:S En is nagyon szeretnek nagy csaladot, sok gyereket (mi is tobben vagyunk), de ahhoz elobb kene talalni egy normalis ferfit. (Nem pedig vkit, aki fiunak vallja magat, de kivul-belul mas...) Na meg felek en is, hogy a gyerekeim nem fogjak orokolni a "szilardsagomat" (mm ezen a teren), es elkanyarognak majd olyan utak fele, amiktol a legjobban fogom vedeni oket...:S
Tisztelet a kivetelnek, mert biztosan (remelhetoleg) van! :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!