Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Remélem nem átverés, félek....

Remélem nem átverés, félek. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az egyik kedvenc zenekarom koncertjére elterveztük 5en ,hogy elmegyünk.Szombaton lesz azaz holnapután és elővételben olcsóbb volt a jegy,gondoltam akkor elmegyek én(a szórakozóhelyen ahol lesz) megveszem.Nagyon igényes hely,honlapja is van minden,mindenki dicséri bár én még sosem voltam ott(eddig). Bementem mondtam ,hogy 5jegyet szeretnék a szombati koncertre,nagyon kedves volt a pultos srác még a főnöke (gondolom) is kijött köszönt, aztán a pultos fiú kérdezte a teljes nevét mindenkinek aki a koncertre jön beírta a számítógépes rendszerbe mondta az összeget én kifizettem,elköszöntem.Mikor kiértünk barátnőmmel a helyről sétáltunk hazafelé,felvetődött,hogy nem írtam alá semmilyen papírt,végülis semmi nem bizonyítja,hogy én ottvoltam és fizettem.Tudom ,hogy azt írjátok majd,hogy de hülye vagyok és ilyet nemlehet csinálni..de sajnos megtörtént.Szerintetek átverhetnek egy ilyen helyen így?De tök normálisan mondta a srác,hogy szombaton 6tól lehet menni és bemondjuk a nevünket a pultnál és akkor ránk is teszik a karszalagot meg minden.Ugye nem vertek át?:S Köszi a válaszokat előre is!:)

2013. dec. 19. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Igényes helyen nem valószínű, hogy átvernek.

De egy számlát/bizonylatot vagy jegyet adnia kellett volna.

2013. dec. 19. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!