Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lesz egy férfi feminista?

Miért lesz egy férfi feminista?

Figyelt kérdés
Azt hiszi így tud imponálni a nőknek ?

2013. dec. 19. 12:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát igen egykor még ezt jelentette, vagy csak ezt mondták már akkor is.
2013. dec. 22. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez a mai napig ezt jelenti. Az, hogy te fogyatékos vagy, és ezt nem tudod felfogni, mi nem tehetünk.
2013. dec. 22. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Tudom, az ilyen emberekkel nem tanácsos vitatkozni, de azért megpróbálom. Szerintem ez még fájni fog nekem...

A feminizmus, mint eszme UGYANAZ maradt mindvégig. A nők egyenjogúságáért küzd, ami azt jelenti, hogy a férfiak és a nők egyenlőek lesznek. Nem, nem ugyanolyanok, _egyenlőek_. Így tehát egy férfi is lehet feminista, ugyanis egy férfi is küzdhet az egyenjogúságért. Akikkel pedig te kevered a feministákat, azokat nősovinisztáknak hívják. Ők azok, akik a ők felsőbbrendűségét akarják. Még egyszer megismétlem: Ezek NEM feministák.

Kérlek figyelmesen olvasd el a válaszom, és csak utána kezdj vitázni.

2013. dec. 23. 19:24
 14/20 A kérdező kommentje:
De azok, mivel a legtöbb feminista nősoviniszta :)
2013. dec. 23. 19:35
 15/20 anonim ***** válasza:

"De azok, mivel a legtöbb feminista nősoviniszta :)"

Nincs több kérdésem.....

Köszönöm, innentől átadnám a terepet valaki másnak.

2013. dec. 28. 14:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak hogy elhúztál te tudatlan feminista bérenc .d
2013. dec. 28. 15:58
 17/20 anonim válasza:

Wáhháhá terep!

"Minden feminista nősoviniszta", egy , kérlek írd már le, ezt mivel támasztod alá. Kettő, ha már ezt gondolod és mondjuk valami logikai, szemantikai úton van nálad kapcsolat akkor meg (arra azért kiváncsi lennék ezt hogyan), akkor meg na, itt is eltér a szótárad az emberekétől, dolgozd fel. Három, van olyan, hogy így imponál a csávó a nőknek, de hát na, még mindig jobb, mint a "veszem a pezsgőt neki a morrison'sban, hogy ágyba bújjon velem"

2014. jan. 2. 02:03
 18/20 anonim válasza:

Bocsáss meg,

"legtöbb", minden helyett

előző voltam.

Jah, és persze minden eszmének vannak fanatistái, de a fanatista-ellenesség is lehet egy fanatizmus... Nem ironikus?

2014. jan. 2. 02:04
 19/20 A kérdező kommentje:
A legtöbbjük az,ha hülye vagy akkor arról nem én tehetek. Tudtam, hogy a morrison's-t fogod felemlegetni (eleget foglalkoztam ma már vele), tökéletes hely konzumidiótáknak.Egyébként nincs különbség, ugyanolyan megalázó, mintha ott venné a pezsgőt neki.
2014. jan. 2. 02:10
 20/20 A kérdező kommentje:

,,"legtöbb", minden helyett

előző voltam. "

Na mit mondtam.

2014. jan. 2. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!