Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek? Mit tegyek?

Szerintetek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon félek a pénztártól. Egyszerűen nem érzem jól magam, ha kasszában kell állnom, mert félek, hogy olyat kérnek tőlem a vásárlók, amire nem tudok megoldást találni,. FÉLEK

Ráadásul rovancsnál nem tudom, hogy leadtam e a Multipont kártyákat, amiket le kell adni. És ma 12000 Ft értékben ingyen vásárolhattam a cégnél, mert a boltnyitásnál ott voltam, de úgy érzem meg sem érdemeltem. És jól érzem. MIT TEGYEK?

2013. dec. 19. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért ne érdemelnéd meg az ajándékot (ingyen vásárlás 12000 t értékben), ha egyszer megfeleltél a szükséges kritériumoknak? Ne légy ennyire szigorú önmagaddal szemben!

A pénztárban (meg úgy általában az idegen emberekkel történő felelős munka közben) sokan paráznak a követelményektől, illetve, hogy hibáznak. Meg kell szokni.

2013. dec. 19. 11:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2013. dec. 19. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!