Irtam egy verset egy lánynak, de még nem mertem elküldeni neki eddig. Szerintetek jó?
Nem telik el perc,hogy ne rád gondoljak,
Nem telik el éj,hogy ne veled álmodjak,
Álmodom,hogy szeretsz,hogy itt vagy velem,
Nem törőtsz a világgal,csakis velem.
De mindez csak képzelgés,egy szép álom,
Te nem szeretsz,nem is törődsz velem,
Szeretném ha szeretnél,csak velem lennél.
De te nem szeretsz,eldobtad szÍvemet.
Nem tudom,hogy mit tegyek,eltörted a szÍvemet,
Összerakni csak te tudnád,ha akarnád.
Ha akarnád itt lennél,csakis engem szeretnél,
De te messze jársz,elválaszt már sok határ.
Mit tegyek ha mást szertsz,engem elfeledsz?
Jut eszembe rólad sok szép gondolat,elfeledni nem tudlak.
Már csak álom mard énnekem,
hogy szeretsz,s itt vagy velem
''Mivan? Most akkor mégis el akarod küldeni? Hogy adhatsz eközben nekem igazat? Nem értelek.''
Azért adok neked igazat,mert én is úgy gondolom,ahogy mondtad,de a szivem egészen másra akar rávenni.Az agyam azt mondja hogy hagyd már a fenébe,ne pitizz tovább.A szivem pedig azt,hogy próbáld meg mégegyszer,és ujra és ujra,mert megéri megalázkodni bárki előtt bármrnnyire a végeredményért
"A sok kis ***** csaj meg ezek a fickók megértik egymást:egy-két kacsintás és irány a bokor,másnap meg más nem is ismerjük egymást.De pl.ez a lány is akiről beszéltem az nem ilyen,de valami érthetetlemódon mégis az ilyen fiukról álmodik."
De, ez a lány is ilyen, csak mellette nem qrva.
Azt értsd meg, hogy bár igaz, hogy a lányokon belül vannak, akik r*bancok, és vannak, akik minden szempontból "rendesek", de az akkor is közös bennük, hogy a dominanciára, és a védelmet adni képes, titokzatos fiúkra buknak. Aki r*banc, azon mindenki látja, hogy ilyenek, és természetesen nem szeretjük a r*bancokat, viszont attól, hogy egy lány rendes, sajnos még továbbra sem az eszére hallgat, és ugyanolyan kegyetlenül szelektál, mint a szabadabb erkölcsű lányok. A különbség persze az, hogy aki normális lány, az hűséges marad ahhoz, akit választ.
"Azért adok neked igazat,mert én is úgy gondolom,ahogy mondtad,de a szivem egészen másra akar rávenni."
Ne hallgass rá. Jól hangzik ugyan, hogy "kövesd, amit a szíved diktál!" de mégis sokszor inkább az eszünkre kell hallgatnunk.
"A szivem pedig azt,hogy próbáld meg mégegyszer,és ujra és ujra,mert megéri megalázkodni bárki előtt bármrnnyire a végeredményért"
Még mindig nem érted, vagy nem akarod megérteni. De előbb-utóbb megtanulod. Mi szóltunk. Egyébként az a baj, hogy a hollywoodi filmek hatására hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy amikor a "szívünkre hallgatunk", akkor csodák történnek, és hirtelen az egész világ minket szeret és a kedvünkért megáll az idő, automatikusan megkapjuk a lányt, akit szeretünk, stb. Nem így van. Amikor a szívedre hallgatva átúszol a folyón és megmászod a várfalat, hogy szerelmet vallj a lánynak, akkor a valóságban az fog történni, hogy a szerelem az bocsi, de egyéni szociális probléma, a lánynak semmi köze hozzá, nem tehet róla, hogy nem kellesz neki. Talán segít, ha elképzeled, hogy neked szerelmet vall egy olyan csaj, aki számodra egy bányarém. Teljesen hihető, hogy ő halálosan szerelmes beléd, és a szíve azt súgja, hogy könyörögjön, de neked attól még sose fog kelleni. Mert a szíved vágya nem változtatja meg a másik véleményét.
"megéri megalázkodni bárki előtt bármrnnyire a végeredményért"
Hmm, mondjuk becsicskulni a főnököd vagy a falu bikája jóindulatáért? Nem hiszem, hogy "bárki előtt bármennyire" megéri megalázkodni a végeredményért. Egyébként mi is a végeredmény? Te azt hiszed, hogy a lány meghatódik a sorozatos próbálkozásaidtól, pedig a végeredmény ÍGY az lesz, hogy rád se fog nézni, jól írta az utolsó. A végeredmény nem az, amit te gondolsz. A lányok nem így működnek. Bizonyos szempontból egyébként szerintem **rva kegyetlenek. Nem fogják fel, hogy egy szerelmet valló fiúnak milyen mélyek az érzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!