Mit szóltok ehhez a gyilkossághoz, hogy a főtörzsőrmester úr agyonverte a 72 éves embert?
Figyelt kérdés
Konkrétabban az a kérdésem, hogy ezt hogy a rákba nem tussolják el, és vajon miért engedték, hogy kiderüljön?
Ennyire kifele állt a rúdja annak a rendőrnek? Vagy mi más ok lehet?
Persze önmagában igen durva és elég szomorú, főleg h állítólag átmennek valamilyen pszichológiai teszten, bár én ezt sose hittem el annyira.
Vélemények?
2013. dec. 18. 20:12
2/4 anonim 

válasza:

Nem tudom miért, de a rendőrnek volt igaza. Bármennyire nem hiszed el.
3/4 anonim 

válasza:

Miért tusolták volna el? A rendőr indulatból megölte a szomszédját, vagyis gyilkos. Nem csak akkor kell háborogni, ha cigány az elkövető. Akkor is kell, ha az magyar.
4/4 A kérdező kommentje:
nem, dehogy háborgok!
inkább csodálkozok, h nem kenték rá valakire és tényleg elvitetik a balhét a rendőrrel ... De amúgy teljesen egyetértek.
Miért lett volna igaza? na azért álljunk már meg ... Én tudom, hogy ebben az országban a rendőr mindenható, de azért tán mégse biztos, hogy ez így igaz ...
2013. dec. 18. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!