Milyen napod volt ma?

Figyelt kérdés

nekem elment:/

leginkább fáradt voltam, és alig várom hogy leteljen ez a hét :D

2013. dec. 17. 22:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Ilyen semmilyen.
2013. dec. 17. 22:43
 22/29 anonim válasza:
Pocsék.
2013. dec. 17. 22:45
 23/29 anonim ***** válasza:
Elment. Volt már rosszabb is, de legalább most érzem, hogy haladok valamerre és ez azért jó.
2013. dec. 17. 22:46
 24/29 Zakathol ***** válasza:
#14: Sajnos ez nem lett volna értékelhető válasz a Post megfelelkezés problémája és Church tétele című esszékérdésre :(
2013. dec. 17. 22:52
 25/29 anonim ***** válasza:
Reggel voltam nagymamámnál, majd kifelé jövet beleléptem a kutyasz*rba, hazamentem cipőt cserélni, majd fel a lottózóba és gyógyszertárba, majd haza, ezúttal otthon léptem kutyasz*rba, ezek után illendő lenne, ha lenne szerencsém. A nap további részében cipő sikálás... és kaptam jégkrémet.
2013. dec. 17. 22:54
 26/29 anonim válasza:
Rájöttem, milyen kis naív voltam (megint). Úgyhogy nagyon szar, de így a holnap már jobb lesz...
2013. dec. 17. 23:03
 27/29 piriiiiii ***** válasza:

Matekkal kezdtem, el is baszta a további hét órámat, fájt a fejem, és halálra untam magamat töri órán, mert hallgatnom kellett a dagadt tanárom semmitmondó, hülye, laikus dumáját a fantasztikus és tiszta, ártatlan emberi történelemről... najó, ebből süt a gonoszság. Bírom amúgy a töritanárt. De ah, ez most kegyetlen volt. Tőlem.

Aztán... találkoztam egy kedves ismerősömmel, majd még eggyel, aki bár nem olyan kedves, de réglátott, ezért fogjuk rá, hogy jót dumáltunk, bár minden második szava vagy f.asz volt, vagy hülye k.urva, aztán hazaestem ötkor, finomat ettem, és elégedetten állapítottam meg, hogy holnapra semmi dolgom, mert kész az ötoldalas fogalmazás szakmából, és művtöriből sincs új anyag.

Átlagos napnak mondható.

2013. dec. 17. 23:38
 28/29 A kérdező kommentje:

nekem is hetek óta szar napjaim vannak, a mai meg aztán főleg..:S

amúgy mindenkinek ment a zöld ki kéz hogy egy kicsivel jobb napotok legyen :D

2013. dec. 18. 21:38
 29/29 piriiiiii ***** válasza:
SZAR, ismétlem, S.Z.A.R. :(
2013. dec. 19. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!