Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Előfordult az életedben olyan...

Előfordult az életedben olyan időszak, amikor nagyon magadba zárkóztál?

Figyelt kérdés

Ha igen,minek a hatásására,és milyen volt megélni?Kellemetlen volt a magány,vagy segített rendbe jönni önmagaddal?

Szerintetek lehetséges,hogy egy kényszerű elkülönülés közepette valaki végül olyan harmóniára talál,hogy utána nem akar "visszatérni",vagy talán már nem is tud,mert valahogy elidegenedett a világtól?

2009. nov. 24. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

itt már több egy éve ez a helyzet. természetes, hogy nem jó, de attól még ez van. nincs munka, nincs pénz, és így nincs lehetőség emberekkel találkozni sehol, meg sehogy.

anno pár hétig még összejártam pár baráttal, de már kellemetlen volt, hogy minden kávét ők fizetnek, így inkább lemondtam mindenről. :)

2009. nov. 24. 19:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor az első barátom szakított velem, azt nem nagyon tudtam feldolgozni, plusz még jött a tél is, amikor amúgy is általában rossz kedvem van.Volt kb.3 hónap amikor szó szerint olyan voltam, mint egy Zombi.Nagyon-nagyon rossz volt, és én próbáltam ellene tenni, de nem találtam a kiutat, már szó szerint féltem magamtól, hogy ennek sosem lesz vége.Borzasztó volt, nagyon félelmetes érzés!Nem tudom mi történt aztán, de szép lassan elmúlt, újra magamra találtam.Egyébként jót tesz a magány, akármilyen félelmetes is egyedül maradni saját magaddal, de megerősít, és rájössz, hogy nagyon erős vagy, és mindent meg tudsz tenni, amit igazán szeretnél :D!
2009. nov. 24. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

De a magány nem jó örökre, csak amíg újra készen állsz egy új kapcsolatra, amikor tiszta lappal tudsz nyitni egy ember felé, és már nem élnek benned a régi sérelmek, nem hasonlítgatod a régit az újjal.Na, akkor jöhet a következő kapcsolat :D

előző

2009. nov. 24. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!