Szerintetek ez nagy probléma? Lent a többi.
A barátom keresztény. És hívő. Én meg sátánista. Nem tudom olyan szorosan követni a vallásokat mint mások. Én személyeskedem és ezen ok miatt. De akkor is felvettem a vallást. Szeretném felvenni majd miatta a keresztény vallàst is, mert őneki ez fontos.
Igazándiból úgy gondolom hogy a saját kis vallàsomat követem a saját elveimmel. Ez fontos annyira hogy elmondjam neki? Félek hogy ez közénk állna. Vagy azt hinné nem vagyok jól.
Keresztények válaszára vagyok a legkíváncsibb de aki segíteni szeretne annak a tanácsát is szívesen fogadom. Köszönöm.
Ha sátánista vagy, az pont a másik véglet.
Én javaslom, hogy fogadd el Krisztust és fordíts hátat a sátánista vallásodnak és egyházadnak és Sátánnak, meglátod, az életed jobb lesz.
Szerintem mondd el bátran a barátodnak, hogy eddig Sátánt kö9vetted, de szeretnéd megismerni és elfogadni Jézust, ebben ő biztosan fog neked segíteni. A legjobbakat kívánom! Szeretettel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!