Ha szabadon lehetne vásárolni, használi a fegyvert Magyarországon, vennél?
Szerintem nem lenne jó ötlet, mert nézd meg az amerikaiakat! Náluk lehet fegyvert tartani és ha valaki betörőt talál a házában, azt rögtön lepuffantja, aztán önvédelemre hivatkozik, mikor a betörő rögtön menekült volna.
Ezzel nem a betörőket akarom védeni, de ez akkor sem túl jó.
Aztán rengeteg arrafelé az olyan eset, hogy valaki bekattan, bemegy a suliba, munkahelyére és szétlövi mindenki fejét, aztán öngyilkos lesz.
Én ilyet nem kívánnék itthonra.
Na de hogyha lehetne, akkor én is beszereznék egyet, biztos, ami biztos.
az a helyzet, hogy pont az amerikai adatok azt mutatják, hogy rablás/betörés esetén akkor szoktak emberek meghalni, ha fegyverük van.
a rabló/betörő jellemzően, ha van is fegyvere, nem akar embert ölni. fenyeget vele, elveszi ami kell, aztán lelép.
emberek akkor szoktak meghalni, ha vesznek fegyvert, berakják a fiókba, hogy most aztán meg tudjuk védeni magunkat. ha jön a rabló, előveszi, de tök hülye hozzá, ráadásul be van sz@rva, lő, de persze nem talál és erre a rabló bedühödik és a saját fegyverével lövi agyon.
Inkább ne lehessen vásárolni,ha egy mód van rá... Nem tudhatod, mikor történik még egy ilyen eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!