Szerintetek mit szólna a bnöm ha elmondanám neki, hogy meg akarom venni a síromat?

Hány éves vagy? Beteg vagy?
Ez erősen morbid.

Hátöizé.
Én megértelek, mert egyrészt a sírok között ritka a tetszetős, másrészt meg rohadt drágák. De...
1. tényleg van rá most ennyi pénzed? mert ez voltaképpen luxus...
2. hol fogod tárolni? ha csak a sírkövet veszed meg, akkor ugye azt valahol tárolni kell...
3. ha nem csak a sírkövet veszed meg, hanem a sírhelyet is, akkor mi van, ha később máshová költözöl? sírt ritkán szoktak árulni a Vaterán...
4. furcsállni fogják, nem csak a barátnőd, hanem mindenki más is. Azt fogják gondolni, hogy talán öngyi akarsz lenni, vagy legalábbis nem vagy százas. Megéri? Tényleg olyan szép az a sír, hogy emiatt mindenki hülyének nézzen?

Remélem nem karácsonyi ajándék akar lenni...
Amúgy amikor apám meghalt és csináltattunk neki sírkövet, akkor anyám a sírkő másik felére felíratta a saját nevét is, meg a fényképét is berakatta. Akkor volt anyám 32 éves, én meg 11. Sose megyek a temetőbe mert furcsa nekem egy élő embert, ráadásul a saját anyám nevét látni egy sírkövön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!