A rasszisták általában csak a viselkedésük miatt ítélik el a cigányságot, vagy a külalakjuk miatt is?
De ha neked itt nem tetszik akkor miért nem mész őseidhez Indiába ott majd nagyon fognak szeretni !!
Itt meg ha megtűrünk akkor viselkedjetek ...dolgozzatok és ne a magyarok pénzén éljetek !!
Ez nem rasszizmus csak önvédelem !!
Mondom én, hogy ezek a cigányok nem tekintenek reálisan az őket körülvevő világra! Csak a saját marhaságaikat erőltetik, mert semmi komoly dolgot nem tudnak felmutatni! Amit feltudnak mutatni, az az amit minden magyar tud róluk, de persze ezt meg szégyellik és probálják a magyarokat is bemártani! De természetesen ezt mi is, és ők is tudják, hogy ez csak egy vergődés a részükről! Minden megye minden városa és faluja ismeri a cigány viselkedést! És érdekes módon senki se kér belőle! Ezt nem egy, tíz vagy 10 ezer ember állítja! És nem is csak a magyarok! Világ méretű a problémáról kell beszélni! Ahova ezek beteszik a lábukat, ott minden rosszra fordul, az ingatlanok a környéken értéküket vesztik, meg szaporodik a rablás, gyilkosság, a bántalmazások, betörések, a rendőrségi intézkedések, stb., stb., bla bla bla! És ezek tények! Itt most nem kifejezetten csak 1 családra gondolok, de van hogy egy mocskosabb család egymaga képes ezen jelenségeket elő idézni! De általánosabb az a jelenség, hogy több család települ egyidejűleg, s csoportosan garázdálkodnak! Változás azért nem lesz, mert a gyerekek ebben nőnek fel, s ugyanezt adjak a gyerekeiknek is tovább!
Amit le írtam az szerintem nagyrészt igaz! De nyilván jönnek akik nem fognak egyetérteni! Kíváncsian varom ők mit tesznek a mérlegre! Persze a fent leirtakat még bőségesen ki lehetne bővíteni az előttem is leirt dolgokkal! De mára elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!