Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Tabáni Istvánr...

Mi a véleményed Tabáni Istvánról a Csillag születik versenyzőjéről?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon,nagyon tetszik amit csinál.Egy borzasztó érzékeny lelkű,szeretetre vágyónak tűnik.Címet,tel.számot ide:)Kaszás miatt sírt szerintem,annyira meghatódott.Engem nem zavart,de máskor ne adja ki ennyire magát,mert sokan visszaélnek majd vele.Én megszerettem nagyon.34,N.
2009. nov. 23. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Imádom!!!! :)

Nagyon remélem, hogy ő nyeri meg!

Amúgy tényleg szerepelt a Megasztárban? (nem néztem soha)

2009. nov. 23. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
attól tartok, tönkre fogja tenni magát... a hírességgel és a sikerrel nagy lelki megpróbáltatások járnak együtt és ő egy nagyon érzékeny lelkületű ember...de persze minden elismerésem, csodaszép hangja van
2009. nov. 23. 17:59
 4/10 anonim válasza:
100%
Én is nagyon szeretem,egy végtelen őszinte ,érzékeny,és szimpatikus ember.Az első perctől kezdve neki szurkolok,megérdemelné a győzelmet!
2009. nov. 23. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy nagyon tehetséges ember :D:D nekem most ő a legjobbhangú férfi énekes magyarországon a pop világában :D libabőrös lettem, amikor a fényév távolságot énekelte, előszört azt hittem h kaszás attila énekét bevágták :)
2009. nov. 28. 19:06
 6/10 anonim válasza:
100%

Mindenkinek, aki Tabánit szereti!

Szombat este már alig vártam, hogy szerepeljen. Sajnos az utolsó volt és így végig kellett izgulnom végette az egészet. Káprázatos volt a fellépése, a megújulása. A hangja ismételten elbűvölt. A sztárvilágban van a helye. De azért féltem őt nagyon. Sajnos sok rossz, gonosz ember van, aki csak ki akarja használni. Bízom benne, hogy ha látja, hogy mennyien szeretik ad neki annyi önbizalmat, hogy rájöjjön, azt kell tennie ami neki jó - és persze ami nekünk is jó énekelni, énekelni, énekelni - Teljes szívemből kívánom, hogy a sok rossz és sikertelenség a fordítottjára változzon. Ehhez nagyon sok erőt és kitartást kívánok neki.

Hajrá István!

Ja és ne felejtsetek el SMS-ni a fellépései után. Nem szabad hagyni őt kiesni. Minden szempontból megérdemli, hogy tovább jusson.

Jó lenne neki gratulálni, freemail-t írni, de sajnos nem tudom hová? Ha valaki tudja hol lehet elérni, írja meg nekem!!!!!!!!

Üdvözlök minden Tabáni szurkolót!

2009. nov. 29. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb kedvencem a Csillag Születikben!!! (persze Bence is)

Tegnap attól féltem, hogy amiért a végén énekel, kevesebb idő lesz rászavazni és a végén kiesik. De a félelmem elszállt. Legyen bárhogy is, ő igazi Csillag lett!! :)

2009. nov. 29. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádoom:) Remélem ő nyer, ő a legjobb!!!!!!!!!
2009. nov. 30. 19:03
 9/10 anonim válasza:
100%
szerintem olyan aranyos:) pont olyan mint a sztárom a páromból a pasi:)ne nem? mármint a karaktere...olyan szeretetteljes kisugárzása van.
2009. dec. 6. 20:11
 10/10 anonim válasza:
100%

Szombat este Istvánnak SMS-ni. Nem szabad hagyni, hogy kiessen, Ő a legjobb. Remélem, ha nyer és az élete megváltozik csak jobb lesz neki. Nagyon szurkolok érte minden téren.

Hajrá István! Nagyon szeretünk!

2009. dec. 12. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!