Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mexikóba hogy mondják meg...

Mexikóba hogy mondják meg hogy külföldi vagyok? (böv lent)

Figyelt kérdés

Tehát ha odamegyek akkor mi alapján mondják meg hogy nem oda való vagyok? Illetve hogyha már ott lakok 3-4 hónapja vagy akár 1-2 éve akkor is megtudják állapítani?

És valahol olvastam hogy fehérként ne menjek Mexikóba... erre még szeretnék választ kapni hogy miért nem? :)

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. dec. 10. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Így ránézésre nem tűnik a világ legbiztonságosabb helyének.

Az meg, hogy hogyan mondják meg, hogy külföldi vagy... :D Láttál te már latin-amerikai embert életedben? A legtöbbjük nem egészen szőke és kék szemű. Másrészt megtapsollak, ha 3-4 hónap után megtanulsz úgy Spanyolul, mint ők.

2013. dec. 10. 02:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Se 3-4 hónap alatt, se 1-2 év alatt nem beszélsz úgy, olyan akcentussal spanyolul ahogy ők, akármilyen jól megtanulsz is.

Mexikó amúgy nem a legbiztonságosabb ráadásul egyre rosszabb a helyzet. Ha már spanyol nyelvterületre akarsz menni, akkor inkább Chile, Peru jobb választás, Argentína elég ingadozó az azért nem, továbbá Kolumbia nagyon fejlődik és rengeteget javult a közbiztonsága. Venezuelai gazdagok közül állítólag sokan odamenekültek (ott nagy kaki van), meg sok európai is bevándorolt.

Mexikót inkább felejtsd el.

2013. dec. 10. 02:34
 3/3 mustafa33 ***** válasza:
mi esztasz gringó.
2013. dec. 11. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!