Mexikóba hogy mondják meg hogy külföldi vagyok? (böv lent)
Tehát ha odamegyek akkor mi alapján mondják meg hogy nem oda való vagyok? Illetve hogyha már ott lakok 3-4 hónapja vagy akár 1-2 éve akkor is megtudják állapítani?
És valahol olvastam hogy fehérként ne menjek Mexikóba... erre még szeretnék választ kapni hogy miért nem? :)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Így ránézésre nem tűnik a világ legbiztonságosabb helyének.
Az meg, hogy hogyan mondják meg, hogy külföldi vagy... :D Láttál te már latin-amerikai embert életedben? A legtöbbjük nem egészen szőke és kék szemű. Másrészt megtapsollak, ha 3-4 hónap után megtanulsz úgy Spanyolul, mint ők.
Se 3-4 hónap alatt, se 1-2 év alatt nem beszélsz úgy, olyan akcentussal spanyolul ahogy ők, akármilyen jól megtanulsz is.
Mexikó amúgy nem a legbiztonságosabb ráadásul egyre rosszabb a helyzet. Ha már spanyol nyelvterületre akarsz menni, akkor inkább Chile, Peru jobb választás, Argentína elég ingadozó az azért nem, továbbá Kolumbia nagyon fejlődik és rengeteget javult a közbiztonsága. Venezuelai gazdagok közül állítólag sokan odamenekültek (ott nagy kaki van), meg sok európai is bevándorolt.
Mexikót inkább felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!