Miért jön a sok külföldi Magyarországra?
Azért jönnek Magyarországra, amiért a magyarok kimennek külföldre.
Nekem is van spanyol, olasz, és angol ismerősöm akik Magyarországra jöttek élni. Megkérdeztem tőlük, és ők is azt mondják amit én is amikor tőlem kérdezik, hogy miért mentem Angliába. Munka miatt, jobb lehetőség miatt.
Spanyol barátunk elmondta hogy ő Spanyolországban egy vidéki városban élt, ahol nem volt munkalehetőség. Így kapott egy lehetőséget, hogy a szakmájában Magyarországon dolgozzon. Végül marad Magyarországon, mert megfizetik, és kialakult a baráti/családi köre.
Az angol barátunk mint angol tanár dolgozik Magyarországon. Ő is munka miatt jött ide, meg az időjárás miatt. Megunta az állandó esőt, ködöt (ezt meg is értem)
Az olasz barátunk szintén munka,és a felesége miatt marad Magyarországon. Magyar lányt vett el.
Az afrikai népek azért jönnek Magyarországra mert nekik olyan az országunk mint nekünk Amerika. Álomország.
Sokkal jobban élnek itt mint Afrikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!