Mit szólnátok bizonyos emberek sterilizációjához?
Olvasom a Kiskegyedben, h gyerekkinzó szülök , akik megverik, eröszakoljak gyerekeiket a 8 ik gyerekük készül megszületni.
Emberek akik nem mérik be jól a lehetösegeiket es szülnek 3,4 -6-8 gyereket , mert nincs itelökepessegük.
Gyerekeik fáznak, éheznek, embertelen körülmények közt élnek, szennyben es fertöben.
Nem volna okos dolog az ilyen nöket , akik peldaul szulik a viskóba a sokadik gyereket sterilizalni ? Ez nagyon durva beavatkozas az emberi jogokba , de az becsuletes , hogy egy egy értelmi sérült megnyomorit egy csomó ártatlan lelket, a kisgyerekeit?
Az fair, h télen mezitláb járnak es éheznek ezek a gyerekek?
Efölött valahogy mindenki szemet huny " ez van" felkialtassal, es inkabb ez, mint sterilizalni a felelötlen anyjukat.
Ezek az emberek perpetualjak a sok gyerekkel a szegenyseget!
Mi a velemenyetek?
És gazdagék tudnak gondoskodni anyagilag a gyerekeikröl, akkor is, ha azok mentalisan serultek, biza , tudjak öket etetni, ruhazni, iskolazni, nem putriba szuletnek.
Szerintem bizonyos emberek keptelenek normalis dönteseket hozni, es azok helyett a tarsadalom kell döntsön , közös felelössegvallalas neveben
és gazdagék el tudják simítani az otthoni pedofíliát is ha kell.
egy ember egy másik ember életébe soha nem fog olyan szinten látni, hogy ítélkezhessen felette.
Igy van, nem szabad itelkezni, latsz 7 gyereket egy fáskamrában lakni a szuleikkel, akik most hozzak világra a 8 ikat , akkor hat ugye, istenem, az ök döntesuk, nem? Fáznak , éheznek a gyerekek? Na es, legyen meg a szulök akarata, elvegre nem latunk bele az eletukbe.
Ez egy nagyon gügye hozzáállás
Nem kérdező, te alapvetően mindent rosszul tudsz. Igen, a pénz kell ahhoz, hogy élelmet vegyünk, de ez önmagában csak sivár, elzüllött felnőttet eredményez. El sem tudod képzelni, hány tönkrement életű gazdagnak született fiatal van.
Értem én, hogy te kizárólag ilyen primitív megoldásokat (sterilizálás) tudsz teljesen más okokból bekövetkező problémákra, sőt ezt is elhiszem, hogy nem érted, miért ne lenne ez jó megoldás. Túl hosszú lenne elmondani. Csak annyit: mit szólsz, én leszek a döntéshozó abban, kit kell sterilizálni, és milyen szempontok alapján. Az én szempontjaim szerint te is köztük leszel. Hát körülbelül ennyire jók az ilyen megoldások.
annyira eltorzult egyesek gondolkodása, az egyenlőség, testvériségről stb, ezek mind nem véletlenül alkotmányban leszögezettek.
nektek a "legyek ura" c. film való, ahol látszik, hogy gyerekek mivé válnak társadalmi szabályozások nélkül egy szigeten, ahol maguknak állítanak fel mindent. és még csak nem is felnőttek. maga az emberi faj.
Itt most nem szegeny versus gazdagról van szó, hanem arról, h van sok ember aki nem tudja biztositani a gyerekének a napi étkezest, meleg ruhat, stb, ami a gyerek normalis elethez valo jogait serti.
A gyermek nem hibas, ez igy igaz, es akkor mi a megoldas? Szuljön az ilyen szulö 20 gyereket , mert hat nem hibasak a gyerekek?!
Nem tudom , szerintem tul faradtak vagytok ti akik nem értitek, ezen nincs mit magyarazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!