Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan tudom leállítani az...

Hogyan tudom leállítani az idióta szomszédom, aki ellopja a slagomat, a gereblyémet a kertből (nem azért hogy neki legyen hanem, azért hogy nekem ne legyen) stb stb stb?

Figyelt kérdés

Összekaszabolja a fáimat aztán a levágott darabokat odab@ssza nekem, összeszaratja a kutyájával a kertem, ha lezárom a kertet, eltolja hogy beférjen a kutya, összszemeteli a kertem, csikket elhajigálja (a fa lépcsőhzban is! )?

Valószínű irigy mert azt hiszi két év külföldi meló után milliomos vagyok és ki akar nyomni innen hogy ő legyen a menő a Keleti kocsijával. Akkor se köszönt mikor pár éve hazaállítottam a Nyugati céges kocsimmal, csak akkor kezdett megint köszönni, mikor visszaadtam.

Amolyan hasitasinemkérkódot figura....

2009. nov. 21. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

en siman becsengetnek hozza,es atepitenem a fogsorat...

vagy ha te nem tudod v mered,fizess 5e ft-ot egy kreolborunek majd az kicsontozza.

2009. nov. 22. 11:09
 12/14 anonim ***** válasza:
hol laksz?:D
2009. nov. 22. 20:33
 13/14 A kérdező kommentje:

55 kilo vagyok, ez persze nem akadalyoz meg abban hogy nekimenjek. Mar meg is tettem, rendorsegi feljelentes lett belole, azok nem csinaltak semmit, birosag, akkor mg eltunt az ertesitom, csak a vegzest kaptam meg hogy nem jelentem meg...

Del-Pesten lakom

2009. nov. 23. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendőrség mire van? Nem kell feljelenteni, elég ha kijönnek, és ráijesztenek.
2010. okt. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!