Hogyan tudom leállítani az idióta szomszédom, aki ellopja a slagomat, a gereblyémet a kertből (nem azért hogy neki legyen hanem, azért hogy nekem ne legyen) stb stb stb?
Összekaszabolja a fáimat aztán a levágott darabokat odab@ssza nekem, összeszaratja a kutyájával a kertem, ha lezárom a kertet, eltolja hogy beférjen a kutya, összszemeteli a kertem, csikket elhajigálja (a fa lépcsőhzban is! )?
Valószínű irigy mert azt hiszi két év külföldi meló után milliomos vagyok és ki akar nyomni innen hogy ő legyen a menő a Keleti kocsijával. Akkor se köszönt mikor pár éve hazaállítottam a Nyugati céges kocsimmal, csak akkor kezdett megint köszönni, mikor visszaadtam.
Amolyan hasitasinemkérkódot figura....
en siman becsengetnek hozza,es atepitenem a fogsorat...
vagy ha te nem tudod v mered,fizess 5e ft-ot egy kreolborunek majd az kicsontozza.
55 kilo vagyok, ez persze nem akadalyoz meg abban hogy nekimenjek. Mar meg is tettem, rendorsegi feljelentes lett belole, azok nem csinaltak semmit, birosag, akkor mg eltunt az ertesitom, csak a vegzest kaptam meg hogy nem jelentem meg...
Del-Pesten lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!