Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki lehet a szomszédom? Kékfény...

Ki lehet a szomszédom? Kékfényes autóval jön mindig haza, öltönyben van, az autüóban is + kékfény van, és titokzatos. Titkosügynök lehet?

Figyelt kérdés

Szóval olyan mágnestalpas kék villogóval mászkál, és benz a szélvédő mögött is van neki egy kékfény, sokszor azzal érkezik haza, és csak a ház előtt kapcsolja ki, olyan előkelő életet él, mi egyszer kérdeztük, de azt hazudta, hogy bolti eladó, de hát bolti eladóként nyilván nem lenne 850-es BMW-je meg kékfénye, egyszerűen egy rejtély ez az ember, nem árul el semmit magáról.

Egyszer láttuk, hogy egy rendőrautó megállította, de aztán meg elnézést kértek tőle és tisztelegve elmentek.

Mi lehet ez az ember? Titkosügynök ?

Mit gondoltok?

2010. dec. 7. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Titkosügynük :D

kekfennyel, mi???

az äm a nagy titkosügynök, ha mär TE is kiszurod :D

2010. dec. 7. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Egy titkosügynöknek valószínűleg a családja se tudja, hogy mivel foglalkozik. Különben nem úgy kell azokat elképzelni, mint a filmekben...
2010. dec. 7. 13:10
 3/5 A kérdező kommentje:

komolyan a család se tudná?

de amúgy ez egyedül lakik, pedig kb 40 éves ... ez is egy újabb gyanús pont

na de akkor miért tisztelegtek neki annyira a rendőrök, pedig ha jól sejtem azért állították meg akkor, mert a tilosban várt, de aztán meg ők kértek elnézést, ahogy láttam az ablakból ...

hát most hogyan derítsem ki??

2010. dec. 7. 13:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá az a legegyszerűbb. Max le lő :D:DD
2010. dec. 7. 13:45
 5/5 A kérdező kommentje:

na de megkérdeztem már és azt hazudja, hogy műszaki eladó egy boltban, ami ugye lehetetlen .,..

komolyan aludni se tudunk a hazban már

2010. dec. 7. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!