Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Titeket nem idegsít, hogy már...

Titeket nem idegsít, hogy már mindenbe Szabadkőműves, Illuminátus, Sátánista és egyéb jeleket látnak bele?

Figyelt kérdés
Én szeretem a konteókat, meg tényleg sok helyen felfedezni ezeket a jelképeket, de már sokallom, hogy mindenbe belemagyarázzák. (Pl. most találtam egy 40 perces videót ahol, ezeket összegyűjtötték, de inkább röhejes volt mint komolyan vehető...)

2013. dec. 1. 11:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mik azok a konteók? Amúgy egy jó tanács: ha bárhol, bármiféle összeesküvés-elméletet hallasz, mindig inkább kételkedj, ne hidd el, amit hallasz, csak ha nagyon alapos bizonyíték van rá (pl. ez a mostani lehallgatási botrány, wikileaks-ügyek). Ezek a dolgok buta, hétköznapi emberek hülyeségei, akiket zavar, hogy nem értik a világot, és ezért egyszerű, királyi úton közelítő valóságokat találnak ki maguknak, hogy megmagyarázzanak bonyolult jelenségeket. És ezekhez mindig hozzátartozik egy nagy adag frusztráció, elnyomás érzése, hogy "azok ott fenn" mindent tudnak, mindent irányítanak, de bezzeg az egyszerű kisember semmit nem tehet. De persze ők vannak olyan okosak, hogy ezt átlátják :) Ezek az összeesküvés-elméletek kényelmes és nagyon látványos magyarázatok kevésbé izgalmas és bonyolultabb dolgokra. Mindig adnak a hétköznapi embernek egy "ahá!"-érzést, amitől úgy érzik, hogy valami hihetetlen titoknak jutottak a nyomára, amit csak ők értenek meg.
2013. dec. 1. 11:51
 2/7 anonim válasza:
Az illuminati ugye egy titkos titkos társaság, aminek ugye elég nagy befolyása van a világ dolgaira... Elképzelhtő, hogy bizonygatni is akarják létüket, ezért vannak mindenhol ott a jelek (filmek,EUlogo, sztárok...) Ez logikus.
2013. dec. 2. 13:11
 3/7 anonim ***** válasza:

"Az illuminati ugye egy titkos titkos társaság,"

Az illuminati nem egy titkos társaság, hanem VOLT egy titkos társaság.

"Elképzelhtő, hogy bizonygatni is akarják létüket, ezért vannak mindenhol ott a jelek (filmek,EUlogo, sztárok...) Ez logikus."

Pont nem. Egy titkos társaság minek akarná bizonygatni a létét? Egy TITKOS társaság célja nem az, hogy TITKOS maradjon?

2013. dec. 2. 15:16
 4/7 anonim válasza:
Bocsi de nem. Mert nem akar titkos maradni, nem az a célja. A titokban maradás az a létének a szükséges feltétele. Ha nem maradna titokban akkor már a hülyék is fellázadnának ellene. Ha nagyobb befolyással fog rendelkezni (világuralom) akkor már nem biztos, hogy ennyire rejtegetni fogja magát...
2013. dec. 3. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Elmondani kívánom, hogy azok a szimbólumok és jelképek nem véletlenül vannak ott ahol. A háttérhatalom és nemzetközi pénzkartell cégei ezekkel a szimbólumokkal kommunikálnak egymással. Például, ha egy szabadkőműves nagycég partner céget választ, akkor a lehetséges partner cégek kiválasztásában már eleve a logónak van szerepe. Azt jelzi, én is a te fajtádból való vagyok. Vagy amikor elkell távolítani néhány rivális céget, akkor meg kell nézni nem-e közülünk valóak-e. Ugyanis a szabadkőműves esküben benne van, hogy a szabadkőműveseknek egymást MINDEN áron segíteniük kell, ha ezért egy fél országnak lessz kevesebb a fizetése nem számít, mert a szabadkőműves társamat anyagi előnyhöz juttatam. Kéz-kezet mos alapon működnek. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a filmekben többek között azért vannak ezek a szimbólumok, hogy az ember szokja őket, lássa a nap minden területén: az utcán, a reklámokban, a filmekben, a márkákon, hogy ezáltal az agy befogadja ezeket a szimbólumokat, és amikor szépen lassan kirajzolódik a New World Order, akkor azokat a szimbólumokat akadálymentesen el lehet helyezni hivatalosan, mert már 100 éve sugározzák az emberekfelé ezeket a jeleket. Külön rendszere van annak, hogy mien területű vállalatnak/márkának mien jelképei vannak. A legismertebb a piramis azt jelzi, hogy az illuminai és a szabadkőművesség ellenőrzi és felügyeli a céget. A piramis és a felkelő nap azt jelenti a cégnek és márkának jelentősége és szerepe van az Új-Világrend eljöveteléhez. A 13-mas szám az illuminátus családokra utal. A 666 magára a szellemi példaképükre és az emberi életszinvonal csökkentésével kapcsolatos márkákra jelelmző. Pl Monster három szörny karmolásnak látszó márkajele valójában héberül a 666. a Chrome böngészőben ott van a 666 egy szembe zárva, jelezve, mindent figyelnek a böngésző által. Ezek komplett rendszerek, amiket ha utána jársz meg lehet érteni.
2013. dec. 8. 08:48
 6/7 jdfGabrella ***** válasza:
Engem nagyon (Szinte már üldöződési maniám van.)
2014. jan. 5. 11:25
 7/7 jdfGabrella ***** válasza:
Most Lady gaga zenei nagy része, Rihanna umbrella, Milow Whip my hair zeneibe magyarázzák be ezt.
2014. jan. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!