Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni? (szomszédos...

Mit lehet tenni? (szomszédos kérdés)

Figyelt kérdés

Panelba lakunk. Pár éve ideköltözött egy fickó. Nem c. Amit művel, az a folyamatos káromkodás ordítva. Rendőrként melózik. Egyszer annyira összebalhézott az előző barátnőjével, hogy akkora ajtócsapkodások voltak, hogy csak lestem. A saját anyját is le b. k.-zza. Mit lehetne tenni, hogy beszűnjenek ezek az elmebeteg ordítozások? Most nem írnám le konkrétan miket szokott ordítani. Amikor a számítógépen játszik, és valami nem úgy sikerül már ordít, hogy... Pár napja láttam egy cetlit miszerint, amikor a nők elmennek a munkába 6-7 között, akkor folyamatosan kopognak a tűsarkújukkal. Most én is tegyek ki egy cedtlit, hogy az xy szomszéd szüntesse be a kármkodós ordibálos tevékenységét? Vagy a postaládájába dobjak be egy cetlit?

Köszönöm a válaszokat.

2013. dec. 1. 09:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért elnézést.
2013. dec. 1. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

mi cserélnénk veled,hogy csak ennyi a gond,hogy időnként ordít egy fószer a szomszédban,

ez teljesen belefér egy társasház életébe,

2013. dec. 1. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:

A lakótelep ilyen,az általad írt embertípus nem fog az elitbe menni lakni,nem tudsz semmit tenni,még a végén téged vernek meg.

Én a helyedben elköltöznék,inkább albérletben laknék.

Akárki akármit ír,ez az igazság,én is laktam panelben,nem is olyan rég,ott csak bezombisodni lehet.

2013. dec. 1. 10:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Elvileg jövő nyáron költözünk. 1. válaszoló, ha te ezt élvezed, ha valaki elvetemült módon ordít veled, de csendes helyen laksz tán?
2013. dec. 1. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
első vok ,mifölöttünk egy 4 gyerekes család lakik,és reggel fél 7-től tiszta erőből verik a betont ,este 9-ig,
2013. dec. 1. 12:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor visszavontam a problémám. :D De ez se normális, hogy úgy ordít a csávó, van, hogy kiáll az erkélyre és úgy ordít, főleg a fürdőszobából hallani az Istenkáromlását és egyebeket. Ez se kellemesebb hidd el. Csak azért furcsálltam a cetlit a tűsarkúak miatt, hogy emiatt az ember miatt nem akarnak panaszt benyújtani de a tűsarkú már zavarja az alvókat. Volt hogy erre az ordításra ébredtem.
2013. dec. 1. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!